Завод за електромобили в Стара Загора
- realprofesora
- Старо куче медалист
- HoCuS
- Потребител
- Обратна връзка:
Re: Завод за електромобили в Стара Загора
Честно да си призная, колкото и да не ми се искаше да е прах в очите, май така ще се окаже.
Никой нищо не знае от 7 месеца само едно и също в медиите, а самите представители на този фонд ходят и облъчват и нещо работите са много мъгляви.
Последно говореха за 4 възможни дестинации за производство, излезна инж. Енчев (мисля че така се казваше) и каза Средата на Октомври, макар че не знаеха къде ще се помещават. Сега излиза и казва до края на годината и пак не знаят къде ще се помещават.
Най-вероятно чакат пистата за Ф1, за да има къде да тестват колите.
Никой нищо не знае от 7 месеца само едно и също в медиите, а самите представители на този фонд ходят и облъчват и нещо работите са много мъгляви.
Последно говореха за 4 възможни дестинации за производство, излезна инж. Енчев (мисля че така се казваше) и каза Средата на Октомври, макар че не знаеха къде ще се помещават. Сега излиза и казва до края на годината и пак не знаят къде ще се помещават.
Най-вероятно чакат пистата за Ф1, за да има къде да тестват колите.
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Don't drive and drink!!!
- realprofesora
- Старо куче медалист
+1realprofesora написа:Всичко е в сверата на фантастиката .В България няма как да стане.
Popopopopo
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
+1
Мисля че това е по скоро в сферата на фантастиката и е чиста загуба на инвестиций. Дори да е направена на принципа зареждаш -> караш -> генератора се врътка и зарежда с ток пак няма да е голяма файда. В чисто макро икономически план мисля че няма да е голяма файда дали ще караш ел. двигател или бензинов. Вредиш по един и същи начин на околоната среда. В единия вариант вредят тези който произвеждат тока, в другия си ти с бензинката и т.н. но това не решава проблемите. Ако идеята е само дали някой може да го направи или не, то е ясно че може, ел. двигателя май е измислен преди 100 години. Има смисъл ако в тази кола ако двигателя е малка термо - ядрена атомна електро централка с размерите на акулмулатор или ако използва безплатна енергия.
Мисля че това е по скоро в сферата на фантастиката и е чиста загуба на инвестиций. Дори да е направена на принципа зареждаш -> караш -> генератора се врътка и зарежда с ток пак няма да е голяма файда. В чисто макро икономически план мисля че няма да е голяма файда дали ще караш ел. двигател или бензинов. Вредиш по един и същи начин на околоната среда. В единия вариант вредят тези който произвеждат тока, в другия си ти с бензинката и т.н. но това не решава проблемите. Ако идеята е само дали някой може да го направи или не, то е ясно че може, ел. двигателя май е измислен преди 100 години. Има смисъл ако в тази кола ако двигателя е малка термо - ядрена атомна електро централка с размерите на акулмулатор или ако използва безплатна енергия.
"There is no 'patch' for stupidity."
-
- Новак
Цялата работа е кьорфишек,като всичките неща досега на Боко тиквата и компания!
- nasenceto
- келеш
Относно помещаването - имаше предварителни разговори да е на територията на завод "Кълвача". Цеховете му са супер - чисти, светли и празни (
).
Относно замърсяването - вече има редица начини за добиване на чиста ел. енергия, включително и от въглища, ама с емисии колкото един москвич за цял завод.

Относно замърсяването - вече има редица начини за добиване на чиста ел. енергия, включително и от въглища, ама с емисии колкото един москвич за цял завод.
- HoCuS
- Потребител
- Обратна връзка:
Имаше предварителни разговори за:
Завод Кълвача
ДЗУ
Мебел
Завод Берое
И то още в началото на лятото и до там си останаха май нещата.
Завод Кълвача
ДЗУ
Мебел
Завод Берое
И то още в началото на лятото и до там си останаха май нещата.
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Don't drive and drink!!!
- nasenceto
- келеш
Бяха се спряли на Кълвача, даже били ходили на оглед с англичаните. Тва ми го каза Енчев през Август.