Най-скапан филм ?
- dGeneRator
- Потребител
- Обратна връзка:
- dGeneRator
- Потребител
- Обратна връзка:
Основното е в първaтa чaст, нa тaтък почвa яко дa зaтъпявa, a смисълът не е чaк толковa дълбок колкото се мъчaт дa го икaрaт някои, всичко ти е предложено нa тепсия нямa нуждa дa се зaмисляш кой знaе колко много.
Последно промяна от dGeneRator на Пет Апр 23, 2004 11:26 am, променено общо 1 път.
- Otherside
- Потребител
- Обратна връзка:
-
- _KICKBOXER_
- Обратна връзка:
- Com_Keen
- Потребител
- Обратна връзка:
Re: ками
Тези филми не са тъпи! Те са правени от и за ценители! А не за масовата публика! Те са правени за публиката на неща като "Jay and Silen Bob strikes Back"... същото се отнася и за определени моменти от "Страшен Филм 1,2,3..." Te са за хора с изключително висока кино култура, които познават ОГРОМНА част от нещата правени в холивуд, за да могат да схванат тънките моменти и пародията... За останалите - да тъпи са!kami написа:абе хора вие нормални ли сте. Няма по-тъп филм от Соларис и Остин Пауърс. а и hisrory of the world.
Като най тъп филм немога да посоча някой конкретен, защото в последните години почти нищо друго не съм гледал освен тъпотии... Един от най глупавите филми е "How High", други са "Transporter"... Твърде много са... В това отношение подкрепям мнението на админ за стиловете admin... Макар че има и изключения от това... И трябва да се прави разлика между "забавен" и "не-тъп" Щото например Рамбо 1,2,3 са невъзможно тъпи, но и сега се кефя като ги гледам...
- PAINKILLA[JEE]
- Начинаещ
- Обратна връзка:
Не3нам но най-яки според мен са остин полърс , от люлка до гроб (гледал съм го 3,4 пъти и о6те не ми е омръ3нало) . ромео трябжа да умре , открити рани и там другите с Джет Лий . Но ето ми класацията 3а най-тъп филм.
1.Матрицата -2 ли4но на него 3аспах около 2,3 пъти и се не можех да го догледам и наи накрая трябва6е да пия кафе (сигурно и 3 е така 6тото не съм го гледал и не мисля да го гледам)
2.Скъби доо 1 е супер много яко 3а 2 не3нам
3.Да не 3абравяме и вси4ки филми които са полу4или оскари 3а6тото дажат оскари все на тъпи филми с малки и3клу4ения
1.Матрицата -2 ли4но на него 3аспах около 2,3 пъти и се не можех да го догледам и наи накрая трябва6е да пия кафе (сигурно и 3 е така 6тото не съм го гледал и не мисля да го гледам)
2.Скъби доо 1 е супер много яко 3а 2 не3нам
3.Да не 3абравяме и вси4ки филми които са полу4или оскари 3а6тото дажат оскари все на тъпи филми с малки и3клу4ения