Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Размазващо тъпо предаване е "Готов на всичко"
Искам да участвам в него до сега няма изпитание на което не бих се изкефил
А и може би щеше да е по интересно ако беше с българи а не някакви кухи американци
JIVODER написа:Размазващо тъпо предаване е "Готов на всичко"
А и може би щеше да е по интересно ако беше с българи а не някакви кухи американци
Да ве и аз мноо се кефя на екстремни прейивявания.И си мноого прав че трябва да е за българи.
JIVODER написа:Размазващо тъпо предаване е "Готов на всичко"
Според мен "Готов на всичко" е много яко предаване,а в него не участват американци,а англичани!
Да е ... да подкрепя и аз със едно предаванев "Сървайвър" което също е Яко но ако беше с Българи и да участваме щеше да е 100 пъти по яко ... ( имаше и едно "Феар Фактор" пак същата история)
Хора не гледате ли СКАТ там има 24 часа тъпи предвания, но най- тъпото е "От телефон до микрофон" с ония немец Ник Щайн (онзи заради който спряха телевизия ДЕН).
black_fighter написа:Хора не гледате ли СКАТ там има 24 часа тъпи предвания, но най- тъпото е "От телефон до микрофон" с ония немец Ник Щайн (онзи заради който спряха телевизия ДЕН).
По този въпрос няма 2 мнения! Просто той най-често е в Господари на Ефира. :p Също мисля че и Каналето, Къцко(Кръсьо) и Треска за злато са адски тъпи.