besniaa написа:г-н ksdh, тъй като не Ви познавам - за Вас мога да съдя единствено по постовете Ви и по аватара Ви... Тъй като постовете много хора ги коментират, аз бих желал да Ви помоля за коментар към човека от аватара Ви - защо именно той е избран и действията му заслужават ли критика ? Бих бил благодарен на Ваш отговор.
Ами давай тогава да обсъждаме постовете ми, аватара е само снимка от миналото! А ако те интересува, защо точно тази снимка съм избрал, много е просто, казвал съм го много пъти - трябва да се помни миналото, защото иначе ще се самоосъдим да го повторим! А тука на много хора им е все тая, приемат всичко за чиста монета(което им се втълпява от пропагандата)и се озлобяват срещу тези, които се осмеляват да кажат нещата такива, каквито са!
Сталин е историческа фигура, за него историята се е произнесла, по най-различни начини! Неговите действия са по-скоро за осъждане, отколкото за критика, но това е друг въпрос! А ако това е намек към мен, за самокритичността, си мисля, че е доста неуместен, все едно аз да те критикувам, че слагайки снимка на Марлон Брандо, си върл фен на ББ, понеже той доста е тренирал пред огледалото, за да докара сходна физиономия и изражение! А може би наистина си му фен, така ли е?