И ние така паркираме на село!
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: И ние така паркираме на село!
Стикерите са при мен, който иска утре правим една среща в ранния следобед и ще раздам направо
Писал съм в темата за срещи.

- The enD
- Старо куче медалист
Всичките ли са при теб или може и от klox да си вземем? =)
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
При мен са, понеже съм на по-достъпно място и реши да ми ги даде
През седмицата съм всеки ден в центъра, така че който иска да драска ЛС когато има път насам да му дам 

- nasenceto
- келеш
Къде е тва "удобно"-то място. ако мога да мина...
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Ами кажи на теб къде ти е по-удобно
Аз в центъра мога да дойда на куп места. До офиса на speedy, на спирката Алана, до Булбанк до училище Васил Левски...
След работа в 18ч пътувам от центъра към Железник, мога по пътя някъде да ги оставя ако е нужно..

- the gss
- Потребител
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Това къде си паркирал така, че нещо не се вижда добре 

- klox
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
хахах бравооооо 

-
- Старо куче медалист
хахха ми аз ако съм на теб няма ми стигнат стикерчетата да си лепя 

Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
- the gss
- Потребител
Това е в Паша.
Като се прибера ще Ви пиша да се разберем да си взема няколко стикера, че много ме дразнят тия селтаци, дето паркират както не трябва ..

Като се прибера ще Ви пиша да се разберем да си взема няколко стикера, че много ме дразнят тия селтаци, дето паркират както не трябва ..

- Lexx
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Аз лепнах на един комшия само дето забравих да направя снимка.И да ви кажа имаше ефект.Взе да не спира пред входа точно до стълбите.Само дето радостта ми трая около седмица.Веднага на негово място се насади една комшийка.Май ще места накрая бетонните саксии пред самия вход и никой да не може да паркира
- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Можеш да им напомниш по някакъв начин за Закона за движението по пътищатаLexx написа:Аз лепнах на един комшия само дето забравих да направя снимка.И да ви кажа имаше ефект.Взе да не спира пред входа точно до стълбите.Само дето радостта ми трая около седмица.Веднага на негово място се насади една комшийка.Май ще места накрая бетонните саксии пред самия вход и никой да не може да паркира
Чл. 98. (1) Престоят и паркирането са забранени:
1. на място, където превозното средство създава опасност или е пречка за движението или закрива от другите участници в движението пътен знак или сигнал;
2. до престояващо или паркирано пътно превозно средство от страната на движението;
3. в тунели и подлези, на мостове, надлези, стеснени участъци от пътя и в участъци с ограничена видимост;
4. върху трамвайни и железопътни линии или в такава близост до тях, която може да затрудни движението на релсовите превозни средства;
5. на пешеходни или велосипедни пътеки и на разстояние, по-малко от 5 метра преди тях;
6. на кръстовище и на по-малко от 5 метра от тях;
7. на платното за движение, където разстоянието между пътното превозно средство и пътната маркировка, забранена за пресичане, е по-малко от 3 метра или с пътен знак е забранено изпреварването;
8. върху пътна лента, предназначена за движение на бавнодвижещи се пътни превозни средства, обозначена с пътен знак.
(2) Освен в посочените в ал. 1 случаи паркирането е забранено:
1. (изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) пред входовете на паркове, театри, кина, предприятия, както и на други места, където е възможно да влизат или да излизат пътни превозни средства;
2. на платното за движение и на тротоара непосредствено пред входовете на жилищни сгради и гаражи, когато това затруднява достъпа до тях;
3. на спирките на превозните средства от редовните линии за обществен превоз на пътници;
4. на места, определени за инвалиди;
5. (нова - ДВ, бр. 85 от 2004 г.) на пътя - за регистрирани пътни превозни средства, свидетелството за регистрация на които е отнето или върнато в Министерството на вътрешните работи;
6. (нова - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) пред входовете и на прилежащите тротоари на детските заведения и училищата.
- Lexx
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Аз това го знам и се мъча да го набия в тъпите глави на комшиите но какво да ти кажа.Последния път като се прибирах набарах комшията точно като паркираше пред входа и съответно му направих забележка а той вместо да я премести само ми отговори че според него не пречела колата нали имало да се минава отпред или отзад на колата.Аз го попитах ами ако се наложи да дойде линейка или не дай си боже катафалка и се наложи да изнасят носилка какво правим, той само сумти и нещо не отговори.Аве с глупави хора не можеш да се разбереш.
-
- Начинаещ
- Обратна връзка:
Пред моя гараж редовно си тръгват с изпуснати гуми или с паяка.
Стикерите ми харесват.Има къде да се лепят,ще си поръчам.
http://prikachi.com/images/1/3981001d.jpg
Стикерите ми харесват.Има къде да се лепят,ще си поръчам.
http://prikachi.com/images/1/3981001d.jpg
Сателитна телевизия и интернет
042/680815,088/8-45-76-90,089/7-90-46-76
042/680815,088/8-45-76-90,089/7-90-46-76
- The enD
- Старо куче медалист
Как се вика паяк?