Отпадаме, няма да се класираме!
Да ни е честито!
Не мога да разбера защо този съдия е толкова малоумен и нервен.Аз, ако бях на някой от наще и тоя ми издрънка картон след като не е отсъдил дузпа щях да изпращя така яко, че да не може да е рефер на нито един мач през целия си живот
Съдията е винове за всичко!
Защо винаги всички са срещу нас?
майка му проста дейба
ама аз незнам ква дузпа сте видяли сички щот беше извън наказателното поле!
а при първия гол имаше засада, вярно е че тоя дет беше в засада не игра с топката ама пречи на защитата и тряяше да има дигнат флаг!
апък и си изтървахме шанса зарад тоз здървен мартин петров....
Ся да видим световното ама и там май няма да са класираме . снощи хърватите добър мач напрайха
ако не беше тъпия съдия щеше да има нарушение срещу Лазаров дето беше извън наказателното и нямаше Стилян да получи червен картон и нямаше да ни вкарат гол,а ние щяхме да вкараме гол.
МАМА МУ ДА бипам
За ко мие да го гледам този мач.
Видях го достатачно.Само с един нападател се пада и то с доста гола се.
Кат няма кои да вкара от нашите,тогава на нас ще ни го вкарат.
че съдията си изпусна малко картоните спрямо нашите е така, че това би изнервило много хора, също е така, но футболист от класата на Стилиян, при това капитан, не може да си изпуска нервите така, недопустимо е, той трябва да дава пример на останалите и да ги успокоява, както беше навремето Борислав Михайлов и Красимир Балъков. Че ни порязаха, порязаха ни. Той Христо Стоичков си го каза - неудобни сме и няма кой да ни пусне нагоре, защото нашите веднъж наберат ли скорост, добият ли самочувствие- спиране няма. Доказвали сме го неведнъж и никой не е сигурен срещу нас. Това е основният проблем нашите - липсва им самочувствие не като играчи, а като отбор, трябва им един гол, една победа за да се почувстват на гребена на вълната, да дръпнат и да играят с гордо вдигната глава. Но уви...Нашите даже накрая нямаха желание не да играят, а да се движат по терена. Евала на самоотвержената игра на нашите в защита и на Илиян Стоянов(когото между другото аз не харесвам, но днес бе блестящ).
Дано срещу Италия, вече освободени от товара и психологическия момент да покажем импровизация и т.н. и добър футбол, Марков да даде шанс на младите като Валери Божинов да трупат опит в големи мачове на голям форум....
Нашите не заслужават критика, само поздравления. Самия факт, че при това плачевно нива на футбола в БГ, нашият национален отбар е на финали на европейско е голямо постижение и геройство. Този отбор тепърва ще показва какво може...
Евaлa, Tashek™, много добре го кaзa. В допълнение могa сaмо дa добaвя, само че нa повечето от нaшите момчетa товa беше първa изявa нa тaковa високо ниво във футболa и според мен се спрaвихa повече от достойно.
Tashek, Ст. Петров е човек както всички останали и не можем да го виним за това, че си е изпуснал нервите. След като съдията не свири ОЧЕВАДНИЯ червен картон, когато нашият футболист излизаше сам срещу съдията и после за някакво елементарно нарушение на М. Христов показа жълт, колкото и уравновесен да е нашия капитан, не може да не се ядоса.
С патладжан, пипер и домати ще си правя цял живот салати...
Той Стилиян никви нерви не си е изпускал.Просто искаше да разбера защо съдията не е отсъдил нарушение за наще.И единствения човек за който може да се каже че си е изпуснал нервите в тая ситуация е съдията.