Toй мандата изтича, но ще бъде на власт до съставяне на следващо, а това вече ще е трудна работа...sawo написа:Така или иначе мандата на сегашното изтича малко след изборите, така че...
Избори 2013
- System_error
- Старо куче медалист
Re: Избори 2013
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Ха! Хора мили, хора наивни и добри!
Скъсването с една част от мафията не означава автоматично връщането на страната в Закона. Съвсем не!
Мен друго ми е интересно-има ли нейде по света частна държава като нашата? И дали Германия си държи парите в Дойче Банк или в някоя турска офшорка?
Мутрата щял да се откаже доброволно от властта! ...и един мармот завива козче в станиол.
Скъсването с една част от мафията не означава автоматично връщането на страната в Закона. Съвсем не!
Мен друго ми е интересно-има ли нейде по света частна държава като нашата? И дали Германия си държи парите в Дойче Банк или в някоя турска офшорка?
Мутрата щял да се откаже доброволно от властта! ...и един мармот завива козче в станиол.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- System_error
- Старо куче медалист
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5751891
Не били анархисти, ми кви са?!? След като сме демокрация и решение взимат тези, които са мнозонство, що разни идиоти са решили, че те ще са повече от мнозинството? Нали това е идеята на изборите - този, който има най - голяма подкрепа от народа, той да върти геврека.... Е те тяхното ако не е анархизъм, не знам кво е...
Не били анархисти, ми кви са?!? След като сме демокрация и решение взимат тези, които са мнозонство, що разни идиоти са решили, че те ще са повече от мнозинството? Нали това е идеята на изборите - този, който има най - голяма подкрепа от народа, той да върти геврека.... Е те тяхното ако не е анархизъм, не знам кво е...
- FCBeroe1916
- Потребител
Някой знае ли как стои въпроса с гласуването в друг град като си студент? Че ми бяха казали, че може със студентска книжка само?
- System_error
- Старо куче медалист
По телевизията вървеше няква реклама. .. Ето ти линк. Имаше и безплатен телефон. На него пердполагам ще ти помогнатFCBeroe1916 написа:Някой знае ли как стои въпроса с гласуването в друг град като си студент? Че ми бяха казали, че може със студентска книжка само?
http://www.grao.bg/elections/
- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Ученици и студенти имат право да гласуват в секция по избор в населеното място, където се обучават, срещу представяне на заверена студентска книжка/бележник и лична карта. Ще подпишеш една декларация, че няма да гласуваш в друга секция и ще ти бият печат в книжката, че си гласувал.
П.С. Това само, ако си студент в редовна форма на обучение, иначе нямаш право
П.С. Това само, ако си студент в редовна форма на обучение, иначе нямаш право
- System_error
- Старо куче медалист
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5755411
"Бойко Борисов призова да бъде чут гласът на хората, които ще гласуват на 12 май, а не този на най-кресливите, които могат да хвърлят яйца."
Именно!
"Станишев иска да вдига данъци, Местан казва да не се вдигат. Волен Сидеров иска да национализира, ДПС казва да не се национализира. Костов не иска Белене, Станишев иска Белене. Волен Сидеров иска Белене, Местан не иска Белене.
Какво програмно правителство ще направят, след като нито по финансите, нито по енергетиката, нито по нищо няма как да се разберат".
"Бойко Борисов призова да бъде чут гласът на хората, които ще гласуват на 12 май, а не този на най-кресливите, които могат да хвърлят яйца."
Именно!
"Станишев иска да вдига данъци, Местан казва да не се вдигат. Волен Сидеров иска да национализира, ДПС казва да не се национализира. Костов не иска Белене, Станишев иска Белене. Волен Сидеров иска Белене, Местан не иска Белене.
Какво програмно правителство ще направят, след като нито по финансите, нито по енергетиката, нито по нищо няма как да се разберат".
- FCBeroe1916
- Потребител
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Притеснителното обаче е, че информацията идва единствено от TV7...
- FCBeroe1916
- Потребител
http://www.blitz.bg/news/article/198883
Е, вече не зависи от ТВ7.
Е, вече не зависи от ТВ7.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
То е ясно, че няма да остане само при тях, исках да кажа, че те бяха първите които изнесоха информацията, което просто няма начин да е случайно.
- System_error
- Старо куче медалист

Човека, собственик на печатницата си пие кафето, докато му звънят журналистите и даже им предлага да им пусне камерата на телефона, да видят че не е арестуван и не се притеснява за нищо, защото всичко е журналистическо творчество. Ех, тея мръсни копеленца от ДПС и БСП. Убиха се да играят мръсно на тея избори. Продължавайте да размишлявате....
- FCBeroe1916
- Потребител
Те тези бюлетини да не са сложени насила там. Айде стига глупости, явно е, че това, че ТВ7 бяха първи не е случайно, ама все пак бюлетините са там и са намерени.
- System_error
- Старо куче медалист
Това кой го казва? Ако наистина са намерени някви бюлетини, защо не е арестуван собственика на печатницата. Айде стига глупсоти. Бареков казал и всички повярвали....FCBeroe1916 написа:Те тези бюлетини да не са сложени насила там. Айде стига глупости, явно е, че това, че ТВ7 бяха първи не е случайно, ама все пак бюлетините са там и са намерени.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5759631
"Прокуратурата разби нелегална печатница на ГЕРБ"
Само гледай заглавието кво е. А ден за размисък бил. Сега се сети чия собственост е и Vesti.bg.
Това се нарича агитация и пропаганда до последния възможен момент, дори и в нарушение на закона.
Собственикът на печатница „Мултипринт” в Костинброд Йордан Бончев опроверга напълно информацията, че от печатницата са били иззети фалшиви бюлетини. Това е несериозно, каза пред Агенция "Фокус" Йордан Бончев, общински съветник от ГЕРБ Костинброд. Имало е проверка в печатницата вчера, но не е констатирано нищо нередно, обясни той. При проверката се е проверявало количеството отпечатани бюлетини, как са предадени, с какви протоколи. Нямаме никакви притеснения по тази тема. Ако е имало такива неща, аз ще съм първият, който би бил задържан, както казват по една телевизия, но това не е така. Казали са, че съм задържан, но аз в момента съм в едно заведение, дори мога да ви пусна камерата по телефона, за да видите, че съм там и нямам никакви притеснения. Най-малкото, ако съм задържан, не бих имал телефон, допълни Бончев.
- System_error
- Старо куче медалист
Забележи сега, как всички си промениха заглавията на "Бареков:.....". Демек, чули го от него.... В по независимите медии, даже няма помен от такава новина - виж за пример Dnes+
Eто го батко, бе: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5759811
В деня за размисъл конференция свиква
Прав беше Борисов - атаките по ГЕРБ ще са до последния час преди вота...
Eто го батко, бе: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5759811
В деня за размисъл конференция свиква