Лични караници между muhogon и System_error - вход свободен

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Референдумът в Крим - новото старо начало?!

Мнение от muhogon »

System_error написа:Да бе, за тва ли обявата беше: Продавам неръждаеми фигури за шах :lol: :lol: Как ги продаваш без пари бе, пич? :haha:

PS: Нищо не съм подписвал, ама не знам теб кво те касае тва? Ако знаеше как се обявява несъстоятелност, щеше да знаеш кво се подписва и кво не. И въпреки тва, след фалита на "оня" човек, е продължавал да ми дава пари и все още твърди че смята да ми се разплати (ти за жалост няма да попаднеш в ситуация, в която си важен за някой и той се опитва да запази доверието ти :haha: )

Естествено, че ще те изтропам на шефа. Крадеш ръката, от която излиза моята заплата. За къв се мислиш? Аз не спа и се убивам от работа, за да просперира фирмата и да има работа и заплати, а на теб не само че не ти дреме на оная работа, ами и крадеш, бе пич. Морал от крадец и тарикат не ща!
Първо, в обявата не пишеше продавам, а ИЗРАБОТВАМ, продаването го бях оставил на тия от офиса, те ми бяха дали и разценки на всяка една фигура! Ама отде куха лейка като тебе да знае това, важното е, да отидеш, и да натопиш някой, за да спечелиш нечие благоволение, в повечето случаи - фалшиво! И ако смяташ, че крада, или съм крал, що не дойде да го кажеш в мое присъствие, директно да ме посочиш - ето, този краде, и да кажеш точно как? Стиска ли ти? Пак можеш да го направиш, само кажи кой ден и час, за да присъствам и аз? Поне навремето доносниците се криеха, пък ти и се гордееш даже, браво! Е, поне вече мога да кажа на другите, че си имат доносник сред тях. И колко си наивно-глупав, не бил спял, за да просперирала фирмата... Божеее, ама кат гледам къв просперитет ни е налегнал, чак не ми се мисли, какво ли ще е в непросперитет! Ти си никой бре, що се изживяваш като месия, никой за дъвка не те зачита, просперитета зависи от съвсем други хора и фактори! Чак такъв голям глупак ли си, или се правиш на такъв? Кат не спиш пък, къв ли си го надръвчил...Следващия път си сложи едни клечки на клепачите, ще ти е по-лесно!"Важен" бил, колкото двама "маловажни", наивник!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Съжалявам за изместването на същността на темата, нямах никакво намерение да се задълбавам в стари неща, ама тоя наистина изтрепа рибата, за кой ли път! Надявам се, че на всички е станало ясно, що е то Атанас Григоров - двуметров дингил, със заешка душа, способен да отиде да натопи всеки колега, само за да му кажат браво шефовете! Знам също, че го прави, щото му е толкоз акъла, един нормално мислещ човек не би постъпвал по този унизителен начин! Днес го прави на сегашното си работно място, утре ще е на друго, такива не се променят, те обичат да топят и доносничат! Това е от мен!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

:lol: Продължавай. Пали си чергата, смешник :mrgreen:
Колкото и да злобееш, знаеш кой съм и знаеш, че не си прав. Не можеш да ме скосиш. Вече съм ти претръпнал. Аз знам кой съм, какъв съм и чие доверие съм спечелил (най-важното на каква цена).
Знам те и теб каква нещастна мижитурка си. Квото повикало - това се обадило. Имаше много възможности да смениш езика и тона. Много. Ти обаче си кух като кратуна и незначителен като въшка, но пък самочувствие на Наполеон (каква комбинация :heat: ). Та... продължавай червей да се гърчиш... Който обижда и квалифицира (а тук доста хора обиди... мога и поименно да ги изброя, ако те самите не помнят), ще си търпиш реципрочното отношение. Спри се, докато не си казал още някоя глупост, за която после пак ще съжаляваш.
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

И как ще съжалявам ве, доносник нещастен? Ще идеш пак да ме натопиш ли? Да, туй го умееш много добре, иначе като служител си кръгла нула! Ама гледай тоя път да съм там, да те видя къв мъжага си? И какво ще направиш, да ме изгонят ли? :haha: Наистина си много зле, вервай ми!
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

muhogon написа:И как ще съжалявам ве, доносник нещастен? Ще идеш пак да ме натопиш ли? Да, туй го умееш много добре, иначе като служител си кръгла нула! Ама гледай тоя път да съм там, да те видя къв мъжага си? И какво ще направиш, да ме изгонят ли? :haha: Наистина си много зле, вервай ми!
Никой няма да те гони. Дава ми кеф да те гледам как минаваш покрай мен като фъсня :D Нямаш смелостта даже да ме погледнеш в очите, камо ли да ми отговориш на поздравите... Мъжага :haha:
nike718
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от nike718 »

Не мога да разбера защо модераторите или админите позволяват такива писания като последните по тази тема?
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

nike718 написа:Не мога да разбера защо модераторите или админите позволяват такива писания като последните по тази тема?
Защото ни е писнало да се занимаваме с този спор - отдавна!
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Щи отговоря аз...ай да не казвам как!

Това е от мен, закривайте темата, не ми се занимава повече с това индивидче!
abc
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от abc »

muhogon написа:Има си хас, да не застанеш зад собствените си писаници, той стилът ти те издава!

А иначе, големи логики вадиш, направо от магическия ръкав...Той социализма бил лош, ама видиш ли, тия щели да ни наложат еди-кое си, силово! Е па, къде е тогава голямата им разлика, на социализма, и неолиберастията? Че при първото те биеха безплатно, пък сега хем ще те бият, хем ще си плащаш даже, това ли е? На туй ли му викаш свобода, да ти налагат силово, да бъдеш "толерантен", към извратенящината? Ако ти си им поклонник, на гореизброените извратености, то си е твой проблем, явно, сам ставаш извратеняк, току-виж, утре и в преброяването се пишеш от "третия" пол! Пиши се, твоя си работа, но не проповядвай по тоя начин! И нищо и никой не може да наложи насила на хората да станат "толерантни" към извратеностите!
Никой няма да те бие.
Само ще си плащаш, като поп. Наказанията в цивилизования свят са финансови и психически, а не физически.
Защото са доказано по-ефективни. Докато другите са по-примитивни и не толкова ефективни.

По принцип и децата в семейството не трябва да се бият. Има немалко случаи на отнемане на родителски права (пак в по-западни държави), дори само ако детето се оплаче от родителски побой или се оплаче дори от психически тормоз и прекомерно каране.
Който е селяндур/холерик, няма да прави деца, иначе могат да му бъдат отнети.
Това се отнася и за разни изнервени откачени майки.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Я! Тез пак се намериха.

Собствена тема-само това ви е спасението, ама и аз ще влизам да ви чета, че внасяте малко хумор, сатира и забава.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

http://www.nytimes.com/2014/03/14/opini ... .html?_r=0
Eто едно доста балансирано и реалистично мнение за английско-четящите, което обяснява какво стана в Украйна и защо САЩ направиха грешка. Статията е писана преди анексирането на Крим, но е предвидено като вероятен изход от конфликта и стана точно така в крайна сметка
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

http://www.dnes.bg/iztochna-evropa/2014 ... ika.221585

Ефектът на лавината, тука вече става непредсказуемо. Развитие от типа на това в бивша Югославия, но не съвсем. Най-вероятно, освен Приднестровска и Кримска републики, ще има и Донецка, а може и Харковска и Одеска. Украйна е пред пълен разпад, и само по-скорошното разкарване на самозванците-превратаджии в Киев, може да спре това.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

http://usawatchdog.com/putin-has-nuclea ... -sinclair/
Още един влиятелен Американец казва неща, които не се споменават по телевизията...
Има и съкратен превод на Български тук - http://flagman.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0 ... 0%90%D0%A9
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

0000063103-middle.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

http://dnes.dir.bg/temite/tag_mnenie/uk ... e/16484553
Б. Узунова, ”Дойче Веле”
Седем седмици след смъртоносните изстрели на Майдан германски журналисти направиха разкрития, които поставят под въпрос официалната версия за кръвопролитията.

Само преди седмица главната прокуратура на Украйна и новото преходно правителство потвърдиха на пресконференция официалната версия за смъртоносните изстрели, съгласно която вината е изцяло на лагера около Янукович. Задържани бяха 12 членове на междувременно разпуснатите специални части "Беркут", които бяха представени като основни виновници за кръвопролитията.
Журналистите от WDR разполагат и със запис на водените по радиовръзка разговори между снайперистите. На съдбоносния 20 февруари те са били разположени по покривите на различни сгради в центъра на Киев. Разговорите им са били прихванати от един украински радиолюбител, с когото журналистите от WDR са разговаряли. От записа се чува как един снайперист пита колегата си: "Откъде се стреля? Нашите хора не стрелят по невъоръжени". Малко по-късно друг снайперист казва: "Някой застреля този човек, но не сме ние". След което добавя: "Има ли и други снайперисти освен нас? И кои са тези хора?".

Германските журналисти разполагат и с видеозаписи, на които може да се види, че опозиционерите на ул. "Институтская" са обстрелвани не само от правителствените сгради, но и откъм хотел "Украйна", намиращ се в тила им.
Хотелът, в който по това време са настанени и множество журналисти, през въпросния ден е бил изцяло в ръцете на опозицията.
Адвокатите на хора, които са загубили близки или пък са били ранени по време на размириците, също повдигат тежки обвинения срещу украинската прокуратура. Те твърдят, че съвсем умишлено са били държани настрана от информации, свързани с досегашните разследвания на събитията. Както казва един от адвокатите: "Нито ни съобщиха какъв вид оръжие е било използвано, нито пък ни позволиха да направим оглед на изготвените експертизи. Изобщо не сме в състояние да кажем каква точно е гледната точка на прокуратурата". Един от адвокатите дори сравнява действията на прокуратурата с поведението на властите по съветско време: "Те прикриват свои хора и точно както едно време са всичко друго, но не и безпристрастни".
Публикувай отговор