Нов данък абсурд

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
gulqm indjinerin
Начинаещ
Начинаещ

Re: Нов данък абсурд

Мнение от gulqm indjinerin »

nasenceto написа::lol: :lol: :lol: :lol: Ma много сте ми...детски. Толкоз много ви е яд на мен, че само ме дебнете за най-малката грешка, че да ми я натякате няколко пъти. Оная приказка за единия пръст дето сочел към мен, а останали четири към вас, както и приказката за сламката в очите ги знаете. Да не ви ги напомням. :lol: :lol: :lol: Дори и аз правя грешки... за ралика от вас двамата... безгрешниии. Направо сте ми като братя. И двамата ви тресе конспирацията...

По тоя повод - без да се обиждате, просто ми хареса снимката:
Изображение

Аз пък ще кажа, перифразирайки една поговорка - не можеш да дадеш нещо, което го нямаш... Пълен силогизъм е!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Изображение

:lol: :lol: :lol:
gulqm indjinerin написа: Аз пък ще кажа, перифразирайки една поговорка - не можеш да дадеш нещо, което го нямаш... Пълен силогизъм е!
Tва не е поговорка бе, шматко.... :lol: :lol: :lol: Акъл от слабоумни не искам. А тая модерната дума по радиото ли я чу?

силогизъм - май даже не знаеш какво означава. :mrgreen:
gulqm indjinerin
Начинаещ
Начинаещ

Да, това е поредната ти "структОра", каквото и да означава това, а най-вероятно - едно голямо няма НИЩО...
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

gulqm indjinerin написа:Да, това е поредната ти "структОра", каквото и да означава това, а най-вероятно - едно голямо няма НИЩО...
Аз правя неволни грешки, а ти използваш МОДЕРНИ думи, които не знаеш какво означават и нямат никакъв смисъл в казаното от теб по този начин изречение :lol: :lol: :lol: :lol: Колко си.... неграмотен. И посредствен!
Да не си рода с Къци Вапцаров? Все се мъчиш да се направиш на остроумен, пък само за смях ставаш.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Bul-Dog написа: Без да се обиждаш и ти, ама ако ти ми дадеш нещо, утре не можеш си намери пътя към къщи. Ако ме разбираш.
Е тва не го разбрах.
gulqm indjinerin
Начинаещ
Начинаещ

nasenceto написа:
gulqm indjinerin написа:Да, това е поредната ти "структОра", каквото и да означава това, а най-вероятно - едно голямо няма НИЩО...
Аз правя неволни грешки, а ти използваш МОДЕРНИ думи, които не знаеш какво означават и нямат никакъв смисъл в казаното от теб по този начин изречение :lol: :lol: :lol: :lol: Колко си.... неграмотен. И посредствен!
Да не си рода с Къци Вапцаров? Все се мъчиш да се направиш на остроумен, пък само за смях ставаш.
Странна работа, уж аз съм неграмотния, пък ти пишеш със системни правописни грешки? Нещо от типа на - аз пия, тебе хваща! Ей туй ти е силогизъм, капиш? Че вземи най-после спретни един нов правописен речник, раздай от излишъка си на акъл, образовай ни на четмо и писмо, да почнем да разбираме новите ти думи! А все пак, какво значеше това "животно" - структОра? Само не казвай, че е мелез между струг и трактор, че ще взема да повЕрвам в гениалността ти...
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Аз пиша един пост за 10 секунди. Теб те гледам, че влизаш, започваш да пишеш, излизаш, после пак влизаш и ти се появява поста. Голяма суетня си да си проверяваш правописа. Шматка неземна. В по-предишния ми пост думата силогизъм е линк към сайт. Вземи го отвори, че барем да спреш да употребяваш дума, която не разбираш в ситуации които са абсурдни. Ставаш прекалено смешен.
gulqm indjinerin
Начинаещ
Начинаещ

nasenceto написа:Аз пиша един пост за 10 секунди. Теб те гледам, че влизаш, започваш да пишеш, излизаш, после пак влизаш и ти се появява поста. Голяма суетня си да си проверяваш правописа. Шматка неземна. В по-предишния ми пост думата силогизъм е линк към сайт. Вземи го отвори, че барем да спреш да употребяваш дума, която не разбираш в ситуации които са абсурдни. Ставаш прекалено смешен.
Ами, пиши го за 11 секунди, барем тогава го напишеш правилно! Или, не можеш да помниш дотолкова?

А колкото до мен, недей да злобееш излишно, нямам нужда от "проверител" за правописа си, учил съм по време, когато не можеш да минеш от трети в четвърти клас, ако правиш твоите грешки, компромис нямаше! Дори съм сигурен, че тия "проверители", на които толкова вЕрваш, едва ли са толкова верни. Щото, ако ги е правил някой като тебе, представям си резултата...

Така че, престани да спориш напразно, вземи се в ръце, и почни да мислиш поне малко от малко, преди да изръсиш нещо, все ще ти е от полза. А за правописа, то е като кривото дърво, изпуснал си времето, бая компромиси са ти направили...
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

:lol: :lol: :lol: To се вижда кой колко е изкласил. Та ти даже основно нямаш, господин общ работник... :lol: :lol: :lol: Доказал си интелекта си пред нашата образователна система. Пишеш си ника на латиница и то с грешки, като си даваш титли, за които няма как и да мечтаеш с твоите способности. С мен не се мери и не ме мисли. :D И чужбина беше да се доказваш и от оцениха способностите ти и те върнаха с шут в гъз@...
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Мит Ромни и Барак Обама дами и господа :lol: :lol:
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Tenebrus написа:Мит Ромни и Барак Обама дами и господа :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Лошото е, че за нищо не ни избират... най - много за тролове на годината да ни цанят.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

nasenceto написа:
Tenebrus написа:Мит Ромни и Барак Обама дами и господа :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Лошото е, че за нищо не ни избират... най - много за тролове на годината да ни цанят.
Битката верно е оспорвана.. :) Един-два дена няма да влизам във форума и темата е влезнала яко в калта :)
Boriss
Новак
Новак

Мнение от Boriss »

"Аз не съм от никоя фракция. Нещо повече, за мен знамената са просто цветни парцали, които миришат на гранясало. Стига ми само да видя как някой се е омотал в тях и бълва химни, речи и лозунги, за да ме хване диария. Винаги съм мислел, че всеки, който има влечение към стадото, трябва да е малко като овца."

Фермин Ромеро де Торес

Едно достойно заключение на дискусията! :)

п.п. Да не се приема лично!
gulqm indjinerin
Начинаещ
Начинаещ

Тука дискусия няма, нещата са повече от ясни! Онзи ламаринен "гений", пише с фрапиращи грешки, а се праска, че имал това и онова, познания демек! Ами, как да му повярвам, за каквото и да е, като от ясно по-ясно се вижда, и знае, че първом се учат буквите и правописа, а след това идва и останалото. Е как, след като не знаеш как да напишеш дадено нещо, как аджеба, ще знаеш, каква е същността на това нещо? Ама били неволни грешки...Да бе, ако беше направил две-три само, ама да пишеш така с години, неще да е неволно, от незнание е. И като му каже някой това, почват хулите, те другите необразовани, прости и т.н. Ами, ако другите, в случая аз, сме с "основно", и не правим грешки, ти тогава и килийно нямаш даже, така излиза! А никът ми е точно в тая насока - ако ти си инджИнерин, то аз съм направо гУлям инджинЕрин, погледнато отвсякъде! А умишлената правописна грешка е в пълен унисон с правописа на инджИнерина, ама отде акъл, че да се сети? Сигурно вече го е раздал, и не е оставил за себе си? Изобщо, ако тоя е инджИнерин, то аз съм академик, нобелов лауреат :lol: :lol: :lol:
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Boriss написа:"Аз не съм от никоя фракция. Нещо повече, за мен знамената са просто цветни парцали, които миришат на гранясало. Стига ми само да видя как някой се е омотал в тях и бълва химни, речи и лозунги, за да ме хване диария. Винаги съм мислел, че всеки, който има влечение към стадото, трябва да е малко като овца."

Фермин Ромеро де Торес

Едно достойно заключение на дискусията! :)

п.п. Да не се приема лично!
Не го знам кой е тоя Фермин, не ме и интересува. Дегенерат безродник би се изказал по такъв начин. Точно принадлежността на човек към семейство, общество, нация, го определя като такъв. Човек!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор