В осфиса сме на булсат и не съм доволен, ама поне са безсрочни може да ги пробвам, поне са стигнали 1 етаж под мен

Имат ли те къстъм пакети ? тв + нет ама да кажем, че тия на сайта не ме кефят (вече питам булсатаджиите)

Доста често съм засичал някой от екипите им да покриват даден район с оптика, най-добре се обади на 042/919290 и попитай дали има при теб оптика. При мен на работа има и съм доста доволен, за около 3 години откакто съм на тях да се спирал нета през деня към 3-4 пъти за по пет минути. Вярно, не радват откъм скорост/цена, но знам, че ползвам стабилен нет (виж за друг район може и да е различно).emzo написа:Какво е оптичното покритие на IG ?
Да, звъннах им, но нямат, а сайта им не е пипан с години, просто ми стана любопитно за покритието.spiralkinda написа:Доста често съм засичал някой от екипите им да покриват даден район с оптика, най-добре се обади на 042/919290 и попитай дали има при теб оптика. При мен на работа има и съм доста доволен, за около 3 години откакто съм на тях да се спирал нета през деня към 3-4 пъти за по пет минути. Вярно, не радват откъм скорост/цена, но знам, че ползвам стабилен нет (виж за друг район може и да е различно).emzo написа:Какво е оптичното покритие на IG ?
Защо ти е настройка просто си го включваш рутера и си работи ,ако е за wireless само звънкаш в офиса им и те го настройват и ако не те мързи отиваш ти при тях и ги питаш на место .Поне така ми казаха на менJoysticka написа:Здравейте, обръщам се към абонатите с оптика на ИГ, как влизате и си настройвате рутера (huawei hg8245) по инструкциите не става.
+1 отвратителен е,откакто прекараха тая оптика стана нещо страшно.JO_MASTERA89 написа:Абонат съм на ИГ груп от 7 години. До сега бяхме с ЛАН кабел , но миналия месец ни прекараха оптика и от тогава започнаха проблемите. Не мога да играя покер на спокойствие , защото имам чести прекъсвания за по няколко секунди , колкото да ми развали някоя ръка , докато играя. Преди от време на време цъках Dota ,но сега е невъзможно , защото ме дропва всяка игра и имам невероятен лаг. Използвам Wi-fi връзката на рутера , който ни дадоха (Huawei HG8245) , пробвах и с кабел от рутера , но пак същата история. От какво може да се получава така? Уж оптиката трябваше до подобри нивото (въпреки , че с ЛАН-а нямах никакви проблеми) , а то стана точно обратното.