Наглост ?

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Наглост ?

Мнение от System_error »

joro_tt написа:
System_error написа:Ся ако ми кажеш, че си учил в Сливен и си от Хасково (минералните бани), ще ме изкефиш :D
Аха, точно така! :cheers:
Ахахахаха... то иначе няма да се видим на живо, ами добре, че е форума, че да се чуваме ... колега :cheers: (Атанас съм :grin2:)
joro_tt
Новак
Новак

Мнение от joro_tt »

System_error написа: Ахахахаха... то иначе няма да се видим на живо, ами добре, че е форума, че да се чуваме ... колега :cheers: (Атанас съм :grin2:)
Хехе, така се получи работата :D . Ти не се ли подвизаваше в тоя форум с друг nick.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

joro_tt написа:
System_error написа: Ахахахаха... то иначе няма да се видим на живо, ами добре, че е форума, че да се чуваме ... колега :cheers: (Атанас съм :grin2:)
Хехе, така се получи работата :D . Ти не се ли подвизаваше в тоя форум с друг nick.
Напуши ме по едно време и реших да го сменя... :grin2:
Null
Потребител
Потребител

Мнение от Null »

Неделя 1 юни, денят на детето булевардът до Мол Галерия пак беше затворен и разчертан мощно. Днес 1 ден по-късно всеизвестния на когото не се споменава името никъде с Жипа уби 4 годишно дете на пешеходната зона. Както бихте казали старозагорци - мИ чИститУ на 'сички ! http://www.starozagorci.com/news-12232. ... allery]/0/
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Каква е връзката на едното с другото,че не се сещам?
Dog drags - no tracks...
Null
Потребител
Потребител

Мнение от Null »

Връзката е със затварянето на булеварди от Полицията когато си платиш на когото трябва ест. по официалния ред в Общината (имаше патрулка на кръговото) преди МALL-a - това вчера на 1 юни. Иначе връзката е, че на пешеходната зона един наш съфорумник дълго обясняваше как може да минеш по нея и да си паркираш, понеже няма знак който да му забрани. И накрая връзката е, че когато си обикновен човек и не си платиш и в общината никой не се сети 25 години да сложи колчета на пешеходната зона, могат да ти убият детето на пешеходната зона в града. Пред БУЛБАНК всеки ден въртят гуми поне 10 различен тип автомобили: собственика или някой подобен на чейнджа дори си паркира отпред, СОТ автомобили - които си паркират спокойно на булеварда пред 'девятките', Инкасо автомобили от Булбанк, автомобили които зареждат сергиите по булеварда, автомобили монтиращи реклами (местещи магазини) по булеварда, автомобили зареждащи заведенията по булеварда, таксита влизат, излизат и въртят точно пред Булбанк особено вечер, мотори по булеварда в участъка от 'часовника' до Дръмса и т.н. Ако нещо друго не се сещаш питай..
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Дам така е ама тези 1 - 2 дена са се поозаптили малко ама както казва народа: Всяко чудо аз три дни.
"There is no 'patch' for stupidity."
Публикувай отговор