Ахахахаха... то иначе няма да се видим на живо, ами добре, че е форума, че да се чуваме ... колегаjoro_tt написа:Аха, точно така!System_error написа:Ся ако ми кажеш, че си учил в Сливен и си от Хасково (минералните бани), ще ме изкефиш![]()
Наглост ?
- System_error
- Старо куче медалист

Re: Наглост ?
-
joro_tt
- Новак

Хехе, така се получи работатаSystem_error написа: Ахахахаха... то иначе няма да се видим на живо, ами добре, че е форума, че да се чуваме ... колега(Атанас съм
)
- System_error
- Старо куче медалист

Напуши ме по едно време и реших да го сменя...joro_tt написа:Хехе, така се получи работатаSystem_error написа: Ахахахаха... то иначе няма да се видим на живо, ами добре, че е форума, че да се чуваме ... колега(Атанас съм
)
. Ти не се ли подвизаваше в тоя форум с друг nick.
-
Null
- Потребител

Неделя 1 юни, денят на детето булевардът до Мол Галерия пак беше затворен и разчертан мощно. Днес 1 ден по-късно всеизвестния на когото не се споменава името никъде с Жипа уби 4 годишно дете на пешеходната зона. Както бихте казали старозагорци - мИ чИститУ на 'сички ! http://www.starozagorci.com/news-12232. ... allery]/0/
- didka
- Старо куче медалист

-
Null
- Потребител

Връзката е със затварянето на булеварди от Полицията когато си платиш на когото трябва ест. по официалния ред в Общината (имаше патрулка на кръговото) преди МALL-a - това вчера на 1 юни. Иначе връзката е, че на пешеходната зона един наш съфорумник дълго обясняваше как може да минеш по нея и да си паркираш, понеже няма знак който да му забрани. И накрая връзката е, че когато си обикновен човек и не си платиш и в общината никой не се сети 25 години да сложи колчета на пешеходната зона, могат да ти убият детето на пешеходната зона в града. Пред БУЛБАНК всеки ден въртят гуми поне 10 различен тип автомобили: собственика или някой подобен на чейнджа дори си паркира отпред, СОТ автомобили - които си паркират спокойно на булеварда пред 'девятките', Инкасо автомобили от Булбанк, автомобили които зареждат сергиите по булеварда, автомобили монтиращи реклами (местещи магазини) по булеварда, автомобили зареждащи заведенията по булеварда, таксита влизат, излизат и въртят точно пред Булбанк особено вечер, мотори по булеварда в участъка от 'часовника' до Дръмса и т.н. Ако нещо друго не се сещаш питай..
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Дам така е ама тези 1 - 2 дена са се поозаптили малко ама както казва народа: Всяко чудо аз три дни.
"There is no 'patch' for stupidity."