Как се сваля Старозагорка

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
odllo
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от odllo »

Ами виж нейното семейство също е много богато.И не мисля че е с него само за да и плаща сметките.Мисля че е с него защото той има много известни в стара загора "Приятели" и някви ей такива измишльотини.Не мога да разбера преди беше страхотно момиче а изведнъж се промени за няма и 2 месеца ужасно.Сега вече няма истински приятели и се чудя ако скъса с него какво ще стане тогава.Дали ще си остане същата и ще си седи без приятели заради самочувствието което е натрупала.Или ще осъзнае грешката си и ще се опита да си върне старите приятели.
Само да добавя реплика от неговата уста която ако аз бях момиче просто щях да му падна в краката като я чуя.Значи след като са тръгнали той и е казъл следното потресаващо нещо:-Преди да си купиш маратонките адидас (оригинални) не те бях забелязал
П.С Нейното семейство е богато но тя не го показваше до скоро.
mitakoff
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от mitakoff »

еми да е :) ученичките се впечатляват от пълните портмонета :) това не е ли стимул да се печелят пари ? :)
Аватар
odllo
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от odllo »

ОФФФФ Еми аз също съм ученик как да си напълня портмонето?!Като баща ми е някой като арбалов ли ? или кво не мога да разбера те ся само разни дето се занимават с наркотици и други ей такива просотии само техните синове могат да си позволятав да си купуват дрешки за по 500 лв по поръчка.Тряя и аз да стана такъв за да му се лепят на сина ми примерно ей такива момичета.Според мен поне на мойта възраст момичетата си падат по разни или "богаташчета" или по по-големи от тях.Ей тва ми е голям проблем да ви кажа.Сичките ми съученички дори и по смотаните си имат приятели по големи от тях.А като стане време аз да ходя с по малки тогава просто по-Малки няма да има щото тогавашното поколение са се изнесли извън страната !!!
mitakoff
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от mitakoff »

ти се радвай че баща ти не е като арбалов или като стойков :)
Аватар
DaChamp
Потребител
Потребител

Мнение от DaChamp »

odlo като чета батка си викам че си съвършено прав....Не че аз съм много по голям (15год)Та има една от съседния клас,не може да не я знаете,дъщерята на Арбалов аухахуахуауаххуа смех смеехххххххххххх.Супер грозна батка,мноо адски мноо,е едни пъпки,то да та е срам да я пипнеш.Та тази същата се мисли за голяма работа,вече гсм-и за по 1000 и кусур лв.Но не ме е*е щото ей такива надути като нея(просто за нея се сещам сега,като пример) няма да преуспеят.Сега нашето поколение момиченца имам предвид 70% от тях са такиа ,със огромно самочувствие,ходят с 2х по големи от тях.И кво остава за нормалните хора кат` нас??едни мизерни 30% и може би по малко които или са супер спекани или мега прости и грозни.За тва че така е,красиво и умни момиче в сегашно време е адски трудно да се намери..
Аватар
sunshine
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от sunshine »

odllo написа: Тряя и аз да стана такъв за да му се лепят на сина ми примерно ей такива момичета.Според мен поне на мойта възраст момичетата си падат по разни или "богаташчета" или по по-големи от тях.Ей тва ми е голям проблем да ви кажа.Сичките ми съученички дори и по смотаните си имат приятели по големи от тях.А като стане време аз да ходя с по малки тогава просто по-Малки няма да има щото тогавашното поколение са се изнесли извън страната !!!
Относно ценностите. Прав си, че едно от първите неща, които жените /но и мъжете/ гледат в човека от срещуположния пол е финансовото му състояние. Ако си попаднал на момиче/жена, която си търси приятел с голяма пачка, готина кола и адидас оригинал и това е критерият й за добра връзка - значи нямаш работа с нея. Да, вярно на всеки му е готино да се облече добре /вкл. с маркови парцалки/, да се качи на тотално яка извънземна кола и да гъзарее на воля. Но това за повечето от нас, особено които си изкарват сами паричките, е само мечта. Да, постижима с повече усилия и бачкане, но все пак мечта.
Знаеш ли, до преди няколко години бях побъркала нашите да
ми купят джип - бях си харесала един спортен модел и умирах от кеф като си представех да ходя с него до Бургас и обратно всяка седмица. Както се досещаш, не ми угодиха, и сега няколко години по-късно, когато съм самостоятелна и си докарвам някой лев, вече осъзнавам неразумността на една такава покупка. Сега определено смятам, че ако разполагаш с толкова много пари е по-добре да ги инвестираш по друг начин, а не просто да си купиш една кола.
Искам да кажа, че с времето ценностите се променят. От една страна се научаваш да цениш това, което печелиш /ако работиш, разбира се/. От друга - търсиш в хората не само материалното, но и нещо друго - истински ценно, което да те крепи, дори и ако нямаш много пари.
Щом казваш, че е бившата ти приятелка е умно момиче, то сигурна съм че ще дойде момент, когато само да си приятелката на еди-кой-си, син-на-еди-кой-си, няма е достатъчно. Може би тогава тя ще осъзнае какво е изгубила и ще потърси контакт с теб и приятелите си.
Но така или иначе явно на този етап, тя не е човекът за теб. Ако я искаш, трябва да чакаш. Ако не искаш да чакаш /все пак си само на 14/ - животът е пред теб, действай. Жени, жени... колко щеш :wink:

Относно парите. Идват и си отиват. Но за ги оцениш, хубаво е да си поживял скромно и после да преуспееш /или родителите ти, разбира се/. И никога да не забравяш, че парите не са самоцел, те са само средство да живеем по-добре. Що се касае до това дали да се блъскаш да изкарваш луди пари, за да кефят децата ти - категорично не бива. Живей нормално, стреми се към това, което ти е необходимо и разбира се, един ден, грижи се за децата си с любов и им давай достатъчно средства. Но не чак толкова, че да разточителстват - съществува риска да се превърнат в мистър адидас оригинал. Аз поне не искам такива деца :?
А иначе щом си ученик и не ти стигат парите - работи нещичко в свободното си време - нещо почасово, или на половин ден. Все може да се намери подходяща работа, а и каквото и да ти плащат - все е добре дошло.

Относно по-малките. Наистина народа масово се изнася извън страната. Не е така само с по-малките, и по-големичките забегнаха, повярвай ми. Аз съм завършила езиковата Р.Ролан и от всичките ми 25 съученици едва около 1/3 останаха в БГ. Така че винаги е трудно да търсиш добра партия, но не бива да се отказваш. Твърде в началото на търсенето си. :wink:
Аватар
Batko
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от Batko »

Еха, чета и се връщам към училищните ми години. DaChamp, odllo и сие, като бях на вашите години аз и приятелите ми имахме същите проблеми. Разни наши съучинички се имат за голямата работа и "ходят" с по големи. Много важно 8). Nosferatu е прав в по голямата част момичетата ходят с "баровците" щото им се плащат сметките и им се купуват разни джунджурии. Други момичета към които може би спада и познатата на odllo излизат с по - големи заради "блясъка на славата" / Тоя пич е много готин, виж как се носи кви дрехи има, ква кола кара, техните му дават ...лева на ден и.т.н./ Хем да са със "силните" на деня, хем и те да се известни и "простолюдието" да им завижда. Рано или късно и те си "чупят" главата.
odllo - не се чуди на поведението и. Ако си влюбен в нея ще ти мине, /спреш ли да и обръщаш внимание, да я търсиш, да говориш с нея сама ще те потърси и тогава ако искаш и кажи какво мислиш за нея и поведението и. Ако не те потърси - тя губи/,а ако не си - не се ядосвай на човешката простотия. И в двата случая си гледай кефа, излизай с приятели, весели се сваляй мадами........., а и учи че ще ти трябват знания /Ако знаеш само да си студент какъв купон е ..../ . 8) :roll:
Аватар
odllo
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от odllo »

Значи проблема не е че нямам пари.Аз имам достатъчно.Проблема е че онзи примерно баща му кара кола за 70000 евро а моя за 15 и ей такива проблеми.Аз също имам маркови дрехи не не са поръчкови от софия и не са всичките все за по 300-500 лева.Аз имам и за по 50 примерно.Въпроса е дали след като тя вече ми е бивша приятелка дали отново ще стане настояща.Аз лично познавам момиче приятелка на моя съученичка която е на 14 години и ходи с 36 годишен забележете ЖЕНЕН мъж с 2 деца няма да му споменавам името защото е повечето хора са чували за него.Защо има такива момичета и какво целят да постигнат с това те ?Арбалов дъщеря му е в класа на един мой много добър приятел мисля че светла се казваше и е СуПЕР МЕГА ГРОЗНА ТЪПА И СМОТАНА.Иначе се вози в поршето Кайен на баща си !!! :evil:
Аватар
Batko
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от Batko »

odllo написа:Аз лично познавам момиче приятелка на моя съученичка която е на 14 години и ходи с 36 годишен забележете ЖЕНЕН мъж с 2 деца няма да му споменавам името защото е повечето хора са чували за него.
Тва сериозно ли? 8O 8O 8O Да не е от типа " Аз ходя с еди кой си, ама той още не знае? :wink:
Аватар
odllo
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от odllo »

Не даже веднъж трябваше да му призвъня след което той ми се обади и аз му казах да се обади на момичето чието име няма да спомена за пореден път.Съвсем сериозно даже той и купи ЧАО ЧАО просто така.Преди това той е "ходил" и с приятелка на двете момичета моята съученичка и другото момиче , която също е на 14 години и аз познавам и нея.Просто нямам думи.Когато му звъннели и той ходил да ги прибира с БМВ-то си от където и да е.БЕз думи ! 8O
mitakoff
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от mitakoff »

sunshine права си във всичко което казваш изненадвам се че има такива момичета да ти кажа честно. само че пари с работене някъде за съжаление не се изкарват. скъпите коли са адски най-тъпата изгъзица защото им пада адски бързо цената, виж това за гъзареенето вече си е малко селяния.
и oddlo кайена не е на арбала от служебните коли е :)
Аватар
Batko
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от Batko »

odllo написа:..............Въпроса е дали след като тя вече ми е бивша приятелка дали отново ще стане настояща...........
Ми не знам. Това си зависи най вече от теб и от нея, но най вече от теб. Пък и по света е пълно с умни, красиви, чаровни, интелигентни, прекрасни момичета /например половинката ми :lol: :wink: - га ти две години я свалях 8O :oops: 8), но си заслужаваше, с никого не съм бил по щастлив :wink: /и трябва да ги потърсиш, а не да стоиш и да чакаш сами да ти дойдат.
Аватар
odllo
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от odllo »

За това че няма да стане от самосебе си го знам пределно ясно.Всъщност аз съм виновен за всички и не знам дали от една страна не съм виновен че още едно момиче стана от "Смотаните надути патки които търсят само пари"Ако е така наистина няма да си го простя.Тя наистиан си заслужава според мен но се превърна в съвсем друг човек от както не е с мен и останалите.
Аватар
Batko
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от Batko »

odllo написа:...........Всъщност аз съм виновен за всички и не знам дали от една страна не съм виновен че още едно момиче стана от "Смотаните надути патки които търсят само пари"Ако е така наистина няма да си го простя................
Стига си се самонавивал. За да се случи нещо обикновено са нужни двама и повече души. /тук моята половинка би казала "Може би така е трябвало да стане, за по добро :) / В кодекса на самурая - Бушидо има един лаф - "Никога не съжалявай" Отне ми време докато го чатна, но прави са хората, много са прави 8)
Аватар
odllo
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от odllo »

Еми ше видим щото наистина си мисля че заслужава обаче в последно време тя много се отдалечи от всички
Публикувай отговор