BIG BROTHER AGAIN
- Batko
- Начинаещ
BIG BROTHER AGAIN
Не че нещо ама според мястото на тази тема е тук. Пък и имаме да си приказваме още по тази игра. Поне докато админа не реши да заключи, изтрие или премести тази тема, макар че е обещал да не трие форума FUN
-
- Потребител
- Batko
- Начинаещ
-
- Потребител
- sunshine
- Начинаещ
- Обратна връзка:
Радвам се, че пак има къде да си дращим по темата.
Въпреки че така да се каже, съм нещо като фен на Здравко, тази вечер за първи път ми се прииска да не печели той. Само като си представя тая .... смотла Христина, че ще се издуе до небесата и ще го побърка горкото момче
, явно тези 200 000 лева са голямо изкушение и за нея. Тя няма да го остави да си ги похарчи, както реши. 100 % ще се опита да го командва. Като е толкова отворена, защо при предишната си бременност не е запазила детето, а точно сега - когато човек може да се усъмни в искреността на намерението й да се обвърже със Здравко. Явно и тя гони паричките. Много беше отвратителна тази вечер - просто ужасна. Дано на Здравко му дойде акъла в главата преди да се е оженил за нея. Не знам как ще я изтърпява, честно. Не му завиждам. Ама хич.
Както и да е, да им е живо и здраво детенцето - това е най-важното в живота. Парите идват и си отиват, както и жените, разбира се /и мъжете по подразбиране
/.
Май ще се окаже, че е най-добре Виктор да спечели. Поне се справи с играта и тактиката добре, макар че пък е толкова досаден и антипатичен.... не знам. То ще се чуе.
Въпреки че така да се каже, съм нещо като фен на Здравко, тази вечер за първи път ми се прииска да не печели той. Само като си представя тая .... смотла Христина, че ще се издуе до небесата и ще го побърка горкото момче

Както и да е, да им е живо и здраво детенцето - това е най-важното в живота. Парите идват и си отиват, както и жените, разбира се /и мъжете по подразбиране

Май ще се окаже, че е най-добре Виктор да спечели. Поне се справи с играта и тактиката добре, макар че пък е толкова досаден и антипатичен.... не знам. То ще се чуе.

-
- Потребител
- Обратна връзка:
- Batko
- Начинаещ
-
- Потребител
- Обратна връзка:
- Batko
- Начинаещ
- kitikri
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- jerry
- Старо куче медалист
- Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира
- DaChamp
- Потребител
-
- Потребител
- Обратна връзка:
ае доктора си е добре той нека ги дадат на мен тия кинти пък те да си дремят у къщата,аз добре ще се спрява с тия 200 бона.
вие май хич не гледате шоуто,не че и аз мноо го гледам,но той толкова пъти го повтори това за доходите си,пък и може и с сайта на предаването да го пише.
аз вече съм за зара да гушне кинтите поне ми е почти наборка...
вие май хич не гледате шоуто,не че и аз мноо го гледам,но той толкова пъти го повтори това за доходите си,пък и може и с сайта на предаването да го пише.
аз вече съм за зара да гушне кинтите поне ми е почти наборка...
- sunshine
- Начинаещ
- Обратна връзка:
Бе, ако питате мен, 5000 хич не са толкова много. Ако наистина печели толкова /браво, не се изкарват лесно толкова пари месечно/, сигурно поне половината /може и повече/ отиват за разходи - осигуровки, авансови данъци, мед.сестра /optional/, счетоводител /optional/, ако има фирма - още един куп глупости. Виж ако това е чиста печалба - тогава е доста, дори прекалено добре. И аз не бих отказала толкова - ще се преквалифицирам в зъболекар

- kitikri
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
'Наиш ли колко данъчни те оръсватsunshine написа:Бе, ако питате мен, 5000 хич не са толкова много. Ако наистина печели толкова /браво, не се изкарват лесно толкова пари месечно/, сигурно поне половината /може и повече/ отиват за разходи - осигуровки, авансови данъци, мед.сестра /optional/, счетоводител /optional/, ако има фирма - още един куп глупости. Виж ако това е чиста печалба - тогава е доста, дори прекалено добре. И аз не бих отказала толкова - ще се преквалифицирам в зъболекар![]()
![]()
![]()
![]()
![]()