BIG BROTHER AGAIN

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
Batko
Начинаещ
Начинаещ

BIG BROTHER AGAIN

Мнение от Batko »

Не че нещо ама според мястото на тази тема е тук. Пък и имаме да си приказваме още по тази игра. Поне докато админа не реши да заключи, изтрие или премести тази тема, макар че е обещал да не трие форума FUN
Big_Brother
Потребител
Потребител

Мнение от Big_Brother »

няма кво да си приказваме бе,доктора или плейбоя ще вземе парите,а днес Джани ще го духнат
Аватар
Batko
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от Batko »

Майката на Зара е много умна, за разлика от Зара. И е голяма кучка за разлика от Зара. Но след време и Зара ще стане голяма кучка, но няма да стане по умна :P
Big_Brother
Потребител
Потребител

Мнение от Big_Brother »

Batko написа:Майката на Зара е много умна, за разлика от Зара. И е голяма кучка за разлика от Зара. Но след време и Зара ще стане голяма кучка, но няма да стане по умна :P
абе бате,тя не е чак толкова тъпа,както изглежда...иначе това за нея и майка и е вярно :)
Аватар
sunshine
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от sunshine »

Радвам се, че пак има къде да си дращим по темата.
Въпреки че така да се каже, съм нещо като фен на Здравко, тази вечер за първи път ми се прииска да не печели той. Само като си представя тая .... смотла Христина, че ще се издуе до небесата и ще го побърка горкото момче :lol:, явно тези 200 000 лева са голямо изкушение и за нея. Тя няма да го остави да си ги похарчи, както реши. 100 % ще се опита да го командва. Като е толкова отворена, защо при предишната си бременност не е запазила детето, а точно сега - когато човек може да се усъмни в искреността на намерението й да се обвърже със Здравко. Явно и тя гони паричките. Много беше отвратителна тази вечер - просто ужасна. Дано на Здравко му дойде акъла в главата преди да се е оженил за нея. Не знам как ще я изтърпява, честно. Не му завиждам. Ама хич. :? :? :(
Както и да е, да им е живо и здраво детенцето - това е най-важното в живота. Парите идват и си отиват, както и жените, разбира се /и мъжете по подразбиране :twisted: /. :twisted: :twisted:
Май ще се окаже, че е най-добре Виктор да спечели. Поне се справи с играта и тактиката добре, макар че пък е толкова досаден и антипатичен.... не знам. То ще се чуе. :)
Gufi
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Gufi »

и аз по съм здравко да земе кинтите,но с тва си държание христина мнооме очуди с тия надувки и вече мисля че най добре ще е зара да земе кинтите,щот доктора си има достатъчно (5000 лева на месец са си мноо пари дори и за виктор).
Аватар
Batko
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от Batko »

Gufi написа:............................. доктора си има достатъчно (5000 лева на месец са си мноо пари дори и за виктор).
Я обясни това ?
Иначе тая между Здравко и Христина няма да я бъде. Пича просто няма да я изтърпи...
Така няма да я бъде и тая между Зъбара и Празноглавия
Gufi
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Gufi »

ми док сам си каза че месечните му доходи са 5000 лева,нали е стоматолог или нещо такова.
Аватар
Batko
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от Batko »

ААААААААААААААААААА дай боже всекиму такива доходи и най вече чиста месечна печалба :roll:
Аватар
kitikri
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от kitikri »

Gufi написа:ми док сам си каза че месечните му доходи са 5000 лева,нали е стоматолог или нещо такова.
За 5 месеца с такава заплата ще си направя такъв комп, че от Alienware ще ми падат на колене да го патентоват :!: Баси фена 8O
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира

Мнение от jerry »

5 бона на месец 8O аз за тея кинти ша си купвам по един Wolksvagen Golf 3 секи месец е :twisted:
или за половин година ша си купя една яка баварка е :roll:
е мноу ясно че ша имам и разходи ток вода телефон но аз ша се ограничавам и нашите ша ги плащат :lol:
Аватар
DaChamp
Потребител
Потребител

Мнение от DaChamp »

kitikri написа:
Gufi написа:ми док сам си каза че месечните му доходи са 5000 лева,нали е стоматолог или нещо такова.
За 5 месеца с такава заплата ще си направя такъв комп, че от Alienware ще ми падат на колене да го патентоват :!: Баси фена 8O
кви 5 месеца,то и за един ще го направиш бомба :wink: :wink: :wink:
Gufi
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Gufi »

ае доктора си е добре той нека ги дадат на мен тия кинти пък те да си дремят у къщата,аз добре ще се спрява с тия 200 бона.
вие май хич не гледате шоуто,не че и аз мноо го гледам,но той толкова пъти го повтори това за доходите си,пък и може и с сайта на предаването да го пише.
аз вече съм за зара да гушне кинтите поне ми е почти наборка...
Аватар
sunshine
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от sunshine »

Бе, ако питате мен, 5000 хич не са толкова много. Ако наистина печели толкова /браво, не се изкарват лесно толкова пари месечно/, сигурно поне половината /може и повече/ отиват за разходи - осигуровки, авансови данъци, мед.сестра /optional/, счетоводител /optional/, ако има фирма - още един куп глупости. Виж ако това е чиста печалба - тогава е доста, дори прекалено добре. И аз не бих отказала толкова - ще се преквалифицирам в зъболекар :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
kitikri
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от kitikri »

sunshine написа:Бе, ако питате мен, 5000 хич не са толкова много. Ако наистина печели толкова /браво, не се изкарват лесно толкова пари месечно/, сигурно поне половината /може и повече/ отиват за разходи - осигуровки, авансови данъци, мед.сестра /optional/, счетоводител /optional/, ако има фирма - още един куп глупости. Виж ако това е чиста печалба - тогава е доста, дори прекалено добре. И аз не бих отказала толкова - ще се преквалифицирам в зъболекар :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
'Наиш ли колко данъчни те оръсват :x
Публикувай отговор