Представяне на окултното, като част от загадката на живота, като това с което хората са забравили в себе си, и на което вече не обръщат такова внимание. На невидимото, на неизменно присъстващо в живота на всеки, за добротата за човечноста и мъдростта оставени от предишните поколения, която би ни направила по добри хора.
Една сравнително стара тема, която мисля да повдигна понеже забелязах един интересен линк в съседен форум http://wicca.hit.bg/files/25/25kadur.htm
Как мислите възможно ли е това "промиване на мозъци" по телевизията по описания от страницата начин?
Лично на мен някои неща ми се сториха абсурдни примерно тва с пирамидата тва че някой решил да я използва за тайната си сатанинска си организация на мен как точно би трябвало да ми влияе?Символите сами по себе си са нищо и имат сила и значение само за тези които ги познават и вярват в тях, поне това е моето мнение.
Ето няколко кадъра които хванах от клип на боби турбото: link
Чел съм същото нещо преди няколко години в един вече несъществуващ сайт - tangra.org. Имаше писано и за внушенията в БГ музиката. Тогава ми направи впечатление и реших да си сейфам страницата. Както вече казах, сайта го няма, за това архивирах и качих страницата тук за да я споделя с вас
Самия сайт съществува преди малко сърфирах из него но не обърнах внимание на адреса иначе ето още един интересен линк колко било смешно да се пускат сатанизми по националната телевизия: http://www.pravoslavieto.com/news/2003/ ... _kadri.htm
Не знам как сърфираш в него, но като се опитам да отворя http://www.tangra.org/ ми зарежда стандартна страница като на изтекъл срок на домейн (placeholder page).
Това за 25-я кадър е факт, който никой не скрива, но и никой не казва.
Между другото използването на 25-я кадър в телевизията е много доходоносно ....ако се използва за скрита реклама де, не да се втълпяват на хората някакви щуротии....
Vesenceto написа:Това за 25-я кадър е факт, който никой не скрива, но и никой не казва.
Между другото използването на 25-я кадър в телевизията е много доходоносно ....ако се използва за скрита реклама де, не да се втълпяват на хората някакви щуротии....
25-тия кадър и други подобни са забранени, защото ти не го асимилираш, но ти го виждаш и на несъзнателно ниво мозъка го асимилира.
'бал съм им битиви-то 'бал съм им телевизията.
Аз вече по ТъВъ-то гледам само ако дават някой мач който ме интересува, някво Discovery, някъв Cartoon Network и чат пат квтото хвана по чуждестранните. А от въпросното битиви гледам само Шоуто на Слави.
а не си ли се замислял защо Шоуто е толкова популярно, при положение, че не се показват кои знае колко интересни неща в него.....дали това не е силата на 25-я кадър?
Трудно е да се каже къде се ползва и къде не при условие че хората които упражняват контрол над медиите твърдят че нямали техника да проверяват такива сигнали(PC с TV TUNER и произволен софтуер от рода на Virtual Dub)
Vesenceto написа:а не си ли се замислял защо Шоуто е толкова популярно, при положение, че не се показват кои знае колко интересни неща в него.....дали това не е силата на 25-я кадър?
то според тоя логика навсякаде го има 25-тия кадър и бакмаска при песните
ами не е точно така....в Шоуто като се замислиш няма кой знае какво интересно (с изкл. на балета), а е най- популярното шоу в България....Слави има парите, има и техниката, с която да си позволи да използва 25-я кадър.
То не е от ден или от два. Всякви внушения има. Дори и в аниметата които дават по bTV "Виж приятел, аз съм покемон. Всички ме имат и са много готини, но ти ме нямаш и не си готин! Поискай пари от родителите си за да ме купиш и да станеш готин! И очаквай с нетърпение новия вид покемон, пумпъла или тестето с картите които ще те направят най готиния"
Шоуто на Слав-Слав понякога пускат сухи шеги ама има доста смешни до счупване моменти. Но като се замисля и него не гледам вече особенно... чат-пат като хвана с тримата. Представяте ли си тайно пишат "Гледайте телевизия 2001 там е истината"