Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Не мога да се сетя кога бе точно, но мисля, че няма повече от месец, когато бат'Бойко откри моста на магистрала Тракия по пътя Нова Загора - Раднево... ГОЛЯМ КЬОРФИШЕК Е... днес минах от там... Дупки... пропадания... няма и 3см асфалтово покритие... Тел. ми не прави хубави снимки, но обещавам в скоро време като мина от там с фотоапарата да ги "щракна"... Какво само ми ходи да харчи бензин и да реже лентички на обекти дето и месец не издъжат... Ако и магитстралата им излезе такава..... то какво ли се чудя... онази голямата Софийската от цели 20 км... и тя "пропадна" какво ли ще стане тук...
Matrix_man написа:Не мога да се сетя кога бе точно, но мисля, че няма повече от месец, когато бат'Бойко откри моста на магистрала Тракия по пътя Нова Загора - Раднево... ГОЛЯМ КЬОРФИШЕК Е... днес минах от там... Дупки... пропадания... няма и 3см асфалтово покритие... Тел. ми не прави хубави снимки, но обещавам в скоро време като мина от там с фотоапарата да ги "щракна"... Какво само ми ходи да харчи бензин и да реже лентички на обекти дето и месец не издъжат... Ако и магитстралата им излезе такава..... то какво ли се чудя... онази голямата Софийската от цели 20 км... и тя "пропадна" какво ли ще стане тук...
По този път минавам почти през ден,нямаш идея колко хиляди куб.м. камъни и чакъл са насипани там,асвалтовата настилка е 3 пластова.Виждал съм когато я полагат.За всеки построен обект или път си има надзорници които отговарят за качеството на строителството и им се плаща за това,има и гаранция.Не се явявам адвокат на Б.Борисов, но на откриването беше само Р.Плевнелиев.Ако Борисов открие детска градина някъде и след месец някое дете напълни гащите,сигурно пак Бойко ще е виновен,затова че не го е научил къде се върши тази работа.
А пък и слънце да си не може да огрееш навсякъде , а и не му е това работа на премиера,има си хора отговорни за това(в кръга на шегата под моста все е сянка ).