Бат'Бойко и лентичките....

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
Matrix_man
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Бат'Бойко и лентичките....

Мнение от Matrix_man »

Не мога да се сетя кога бе точно, но мисля, че няма повече от месец, когато бат'Бойко откри моста на магистрала Тракия по пътя Нова Загора - Раднево... ГОЛЯМ КЬОРФИШЕК Е... днес минах от там... Дупки... пропадания... няма и 3см асфалтово покритие... Тел. ми не прави хубави снимки, но обещавам в скоро време като мина от там с фотоапарата да ги "щракна"... Какво само ми ходи да харчи бензин и да реже лентички на обекти дето и месец не издъжат... :spank: Ако и магитстралата им излезе такава..... то какво ли се чудя... онази голямата Софийската от цели 20 км... и тя "пропадна" какво ли ще стане тук... :evil:
Athlon64 3400+,Asus K8N,Sapphire X1950GT,1256MB Kingston DDR400,160GB Seagate,Nec DVD-RW3520A,BlueStorm450W,Active coll AC4G-D,17" LCD Sceptre-X7 Naga II,Chronos Video Shuttle II,M$ Wireless Desktop Elite Keyboard,M$ Wireless IntelliMouse Explorer2.0
Аватар
banana
Потребител
Потребител

Re: Бат'Бойко и лентичките....

Мнение от banana »

Какво целиш с тази тема ?
Аватар
stivans
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от stivans »

Matrix_man написа:Не мога да се сетя кога бе точно, но мисля, че няма повече от месец, когато бат'Бойко откри моста на магистрала Тракия по пътя Нова Загора - Раднево... ГОЛЯМ КЬОРФИШЕК Е... днес минах от там... Дупки... пропадания... няма и 3см асфалтово покритие... Тел. ми не прави хубави снимки, но обещавам в скоро време като мина от там с фотоапарата да ги "щракна"... Какво само ми ходи да харчи бензин и да реже лентички на обекти дето и месец не издъжат... :spank: Ако и магитстралата им излезе такава..... то какво ли се чудя... онази голямата Софийската от цели 20 км... и тя "пропадна" какво ли ще стане тук... :evil:
По този път минавам почти през ден,нямаш идея колко хиляди куб.м. камъни и чакъл са насипани там,асвалтовата настилка е 3 пластова.Виждал съм когато я полагат.За всеки построен обект или път си има надзорници които отговарят за качеството на строителството и им се плаща за това,има и гаранция.Не се явявам адвокат на Б.Борисов, но на откриването беше само Р.Плевнелиев.Ако Борисов открие детска градина някъде и след месец някое дете напълни гащите,сигурно пак Бойко ще е виновен,затова че не го е научил къде се върши тази работа.
А пък и слънце да си не може да огрееш навсякъде , а и не му е това работа на премиера,има си хора отговорни за това(в кръга на шегата под моста все е сянка :) ).
Стара Загора
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

ДА ЖИВЕЕ ЙОЛО ДЕНЕВ
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Публикувай отговор