Търся назаем акумулатор за 3 дена.

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Търся назаем акумулатор за 3 дена.

Мнение от The enD »

Здравейте колеги. Следващата събота ще има състезание, на което мисля да присъствам и участвам. Ще се състезавам с моята кола, която има доста стабилна музика и ще се замерват колко децибела прави. Тъй като музиката иска голям ампераж за да направи максимума си ми трябва още един(или повече) акумулатор за отзад. Отпред съм с 88 амперов, но не е достатъчен.
Трябва ми акумулатор за петък(да го монтирам), събота и неделя, и след това го връщам. Няма да го изтощавам до минимум и т.н. Единствено ми трябва при замерването което трае около минута, а през останалото време ще бъде постоянно зареждан от алтернатора на колата, няма да се слуша на изключен мотор.

Възможно най-голям търся, от някоя дизелова кола. Ако някой не му трябва за 3 дена... почерпката от мен. Айде да донеса една купа за Стара Загора. :)

Ето повече за състезанието :
http://www.tuning.bg/forums/index.php?/ ... msearch__1
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Търся назаем акумулатор за 3 дена.

Мнение от niggaz_nature »

С какъв амп си че ти трябва такъв ампераж ? SAZ-1500D . Ако си още с това както си писал в една тема не ти ли стига тоя акумулатор ? Аз на 900 W RMS и 1F кондензатор ми идва малко 75А акумулатор но само при продължителни ниски честоти .
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

Да същият усилвател. 1.5 киловата.
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

:arrow:
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

:arrow:
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Не виждам кои ще ти даде акумулатор за 2-3 дни, още повече ако нещо не ти зарежда там генератора или както се казваше системата направо го пиши за коша след това.
"There is no 'patch' for stupidity."
strballer
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от strballer »

То няма как да зарежда достатъчно, едва ли има втори алтернатор или фабричен сменен с доста по-голям щом търси акумулатор на заем. :D
http://www.plastmasoviprodukti.com/ - Производство на пластмасови изделия. Проектиране и изработка на шприцформи.
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

admin написа:Не виждам кои ще ти даде акумулатор за 2-3 дни, още повече ако нещо не ти зарежда там генератора или както се казваше системата направо го пиши за коша след това.
Замерването трае около минута. Като имам два акумулатора ще имам по-голям капацитет и няма да ми падне толкова напрежението. От там идва и по-високият резултат. За една минута нищо не може да му стане на акумулатора!
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

strballer написа:То няма как да зарежда достатъчно, едва ли има втори алтернатор или фабричен сменен с доста по-голям щом търси акумулатор на заем. :D
Написал съм пределно ясно, че ще се замерва при изключен мотор.
strballer
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от strballer »

А на следващия ден, на SPL Deathmach няма ли да е на запален мотор? :D А и замерванията не са 1, ако успееш естествено да продължиш напред. Също така не са и по няколко секунди, на това състезание ще се замерва на песен до 1 минута. Както и да е и аз съм на мнението все пак, че едва ли ще му стане нещо на акумулатора, ако имах излишен бих ти дал.
http://www.plastmasoviprodukti.com/ - Производство на пластмасови изделия. Проектиране и изработка на шприцформи.
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

Не мога да разбера на къде биеш, но разбери че киловат и половина с един акумулатор не става да изкараш максимума. ;)
Мисля, че познавам системата си по-добре от теб.
strballer
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от strballer »

Прочети внимателно мнението ми и твоите преди това и ще разбереш. Както и да е успех на състезанието утре. :wink:
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

Мерси.
Аватар
sheri
Потребител
Потребител

Мнение от sheri »

А какво се случи на състезанието ?
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

Направих 141.7 децибела, но не се класирах. Имаше колеги с 6-10 пъти по-мощни, от към ватове, говорители в моя клас. :)
Публикувай отговор