Някой има ли кучегон?

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Някой има ли кучегон?

Мнение от Bul-Dog »

Някой притежава ли такава джаджа? Става въпрос за тия машинки, дето издават неприятен за кучето звук и го прогонват.
Замислих се да си купя такова нещо и ми е любопитно ефикасно ли е.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Re: Някой има ли кучегон?

Мнение от nasenceto »

Kачих си вчера (случайно) такава програма за телефона, ама не съм я пробвал в действие... DogWhislter се казва. Има копчета за издаване на 4 тона звук, като настиснеш съответен бутон.

https://play.google.com/store/search?q= ... tle&c=apps
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Мерси, Насе!
Аз питам по-скоро за тез машинки, специално направените за това. Нещо от сорта:

http://www.pushka.eu/product/%D0%9A%D1% ... 1%8A%D1%80
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Turmans
Новак
Новак

Мнение от Turmans »

Ефикасно е доста! Принципа му може да бъде описан по следния начин:
- Седнал съм да си пия кафенцето накъде на вън и в този момент ми пускат чалга. Директно се изстрелвам.( Такова е действието в/у дружелюбните и дребни псета)
И второ:
- Напил съм се до козирка и виждам две не по-трезви мадами подаващи знаци, влизат в "планетата"-например. Ми ше влезем!!! (така действа в/у злобните и тези дето са те подгонили)
Втория тип кучета не се спират дори със спрей за кучета. Обаче звука на пистолетен изстрел би ги спрял. Също така и въздушните пистолети, стрелящи с капси- при уцелване.
Ако си на колело и имаш бидонче с вода- пръскаш ги. Може би най-ефикасния и безболезнен начин да се отървеш от ухапвания.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Turmans написа:Ефикасно е доста! Принципа му може да бъде описан по следния начин:
- Седнал съм да си пия кафенцето накъде на вън и в този момент ми пускат чалга. Директно се изстрелвам.( Такова е действието в/у дружелюбните и дребни псета)
И второ:
- Напил съм се до козирка и виждам две не по-трезви мадами подаващи знаци, влизат в "планетата"-например. Ми ше влезем!!! (така действа в/у злобните и тези дето са те подгонили)
Втория тип кучета не се спират дори със спрей за кучета. Обаче звука на пистолетен изстрел би ги спрял. Също така и въздушните пистолети, стрелящи с капси- при уцелване.
Ако си на колело и имаш бидонче с вода- пръскаш ги. Може би най-ефикасния и безболезнен начин да се отървеш от ухапвания.
Булшит. Изобщо тези програмки не действат на кучета-изпробвани 3 програми с различна честота .Хич не бипам кучетата.Дремят си най -спокойно. Така ,че спрея и фулконтакта си остават най-добрите способи.
Popopopopo
Аватар
zvezda
Потребител
Потребител

Мнение от zvezda »

realprofesora написа:
Turmans написа:Ефикасно е доста! Принципа му може да бъде описан по следния начин:
И второ:
Булшит. Изобщо тези програмки не действат на кучета-изпробвани 3 програми с различна честота .Хич не бипам кучетата.Дремят си най -спокойно. Така ,че спрея и фулконтакта си остават най-добрите способи.
Може би човекът говори за реалните кучегони, а не за програмите.
И аз съм чувала, че влиянието им е точно такова, каквото го е описал, но никога не съм имала, така че не мога да коментирам.
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от John3V »

Dazzer 2
Върши работа при нападащи кучета с НЕклепнали големи уши.
Публикувай отговор