Макси мода - Monte Cervino

Тука е място за реклама. Ако имате бизнес или извършвате дадена услуга тука е мястото където може да я представите. Изрично е забранено опоменаването на цени. Потребителите могат да коментират единствено качеството на услугата ако са били ваши клиенти.
Правила на форума
Всякакви коментари свързани с пазарлък ще бъдат изтривани. Само хора който са били клиенти на съответната обява имат право да я коментират.
Публикувай отговор
Аватар
pepina
Новак
Новак
Мнения: 1
Регистриран на: Пон Авг 12, 2019 14:25 pm

Макси мода - Monte Cervino

Мнение от pepina »

Здравейте,
За всички участници във форума сме подготвили специална изненада от новата ни есенно-зимна колекция на дамски дрехи в големи размери. Monte Cervino е специализиран бранд насочен изцяло към макси модата и предлагаме висококачествени продукти на достъпна цена. Всичките ни артикули са директен внос от Италия. Ние се стремим да поддържаме богато разнообразие на дамски дрехи и аксесоари, и поради тази причина правим ежеседмични доставки на нови модели. Искаме да направим подарък за всички членове на този форум, които живеят в най-красивия град в България, а именно Стара Загора (от където и нашата управителка 😊) и биха се възползвали от подобни продукти. При положение, че си харесате нещо в нашия сайт и искате да се възползвате от 10% отстъпка, то може да го направите когато отидете на checkout в полето „Забележка към поръчката“ и там да напишете forumstz. В момента сме в процес на качване на нашите нови модели и не всичко е налично, но в рамките на следващите няколко дни цялата ни колекция ще бъде качена в сайта и ще бъде на ваше разположение.
Благодарим Ви!
Поздрави,
Екипът на Monte Cervino
https://montecervinobg.com/
Публикувай отговор