Оригинални парфюми тестери

Тука е място за реклама. Ако имате бизнес или извършвате дадена услуга тука е мястото където може да я представите. Изрично е забранено опоменаването на цени. Потребителите могат да коментират единствено качеството на услугата ако са били ваши клиенти.
Правила на форума
Всякакви коментари свързани с пазарлък ще бъдат изтривани. Само хора който са били клиенти на съответната обява имат право да я коментират.
Публикувай отговор
movistar
Новак
Новак
Мнения: 5
Регистриран на: Пет Дек 22, 2017 14:11 pm

Оригинални парфюми тестери

Мнение от movistar »

Парфюмите без опаковка познати като тестери са парфюми със същото качество и трайност като продуктите в официалната опаковка. Цената на парфюми тестери е по-изгодна, защото заплащате само полезното съдържание, а не лъскавата опаковка. Така наречените "парфюми без опаковка" се използват най-вече за демонстрация или изпробване на аромата. Именно за тази цел качеството и съставът на течността във флакона са напълно идентични с тези на парфюма в официалната производствена опаковка, но за сметка на това обичайно се доставят само в обикновена картонена опаковка (без красивия дизайн от колекцията) и много често дори нямат капачка на флакона. Поръчвайки обаче парфюм без опаковка, това е идеалната възможност да получите оригинален марков парфюм на истински разумна цена.
Parfium.bg
office@parfium.bg
0896 62 22 33
Публикувай отговор