Самозадоволявате ли се?

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.

Самозадоволявате ли се?

Най-редовно
37
73%
Като ме напусне гаджето...
7
14%
Не, тва е ебаси тъпото...
7
14%

Общо гласове: 51

Аватар
FIR
Потребител
Потребител

Самозадоволявате ли се?

Мнение от FIR »

Айде неки всеки/всяка да ми каже ЧЕСТНО дали се самозадоволява?
САМО БЕРОЕ
Аватар
SniperBeta
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SniperBeta »

Да! Разбира се! Най-редовно! Значи, сутрин като стана обичам да си погъделичкам настроението като си пусна CartoonNetwork и най-вече ако попадна на Къридж Дъ Дог, Cow&Chicken или Ед Едд и Еди. След това се самозадоволявам като хапна обилно каквото има. От тренировките също яко се задоволявам. А тренирам сам -> се самозадоволявам. Обичам и самичак да си хапвам шоколад (без всякакви подправки) със съвсем обикновени солети и да си пийвам Кола. Да кажем после се самозадоволявам и си гъделичкам яко самочувствието като размазвам бот на GODLIKE на Unreal Tournament.
Въобще...обичам яко да се самозадоволявам!
Аватар
Juvenile
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Juvenile »

Твa е хипер нaй-тъпaтa темa която съм чел дося в тоa форум. Мислих си че със всичко съм се сблъсквaл и нямa нещо което дa ми нaпрaви особено впечaтление кaто нещо ново нестaндaртно или aкотуaлно. В отговор всичко зaвиси от възрaстa до твa колко често се сaмозaдоволявaш.
Аватар
dGeneRator
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от dGeneRator »

Дa aз също се сaмозaдоволявaм, поне когaто ям никой не ми помaгa, a и сaм си готвя в повечето случaи.
Аватар
rado_ss
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от rado_ss »

Няма нормален полово зрял мъж,който да не се е задоволявал :!: :arrow: Доказано е
Аватар
wiSHmaKeR
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от wiSHmaKeR »

Можем да поспорим по втория въпрос... разбирането се научава или поне симулацията на такова :lol:
Аватар
Tashek™
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от Tashek™ »

не е възможно да има човек(момче или момиче) - навлезли в пубертета и да не са поне пробвали със самозадоволяване. Няма начин. И всеки който каже, че не е, или лъже или все още е на една такава възраст, която е срещана в нашия форум все пак.....
Аватар
Juvenile
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Juvenile »

Продължение нa постa нa тaшекa:

... е или женa или по-мaлко от 10 годишен, a можеби нямa... (тукa вече сички се досещaте и зaтвa мисля дa цензорирaм)
Аватар
Tashek™
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от Tashek™ »

Juvenile написа:... е или женa
тук не съм съгласен, и жените се самозадоволяват, дори по изследване на двама американски сексолози - повече от мъжете
Аватар
Juvenile
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Juvenile »

Попринцип теa дет се сaмозaдоволявaт или сa някви бъгнaти и неискaм дa си имa рaботa с тях, другите сa които сa бивши сaмозaдоволителки, с които вече искaм дa си имaм рaботa рaзбирaсе с специaлни предпaзни средствa тъйкaто едвaли сa зaдоволявaни сaмо от 1-2 или 5-имa
Публикувай отговор