Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Да! Разбира се! Най-редовно! Значи, сутрин като стана обичам да си погъделичкам настроението като си пусна CartoonNetwork и най-вече ако попадна на Къридж Дъ Дог, Cow&Chicken или Ед Едд и Еди. След това се самозадоволявам като хапна обилно каквото има. От тренировките също яко се задоволявам. А тренирам сам -> се самозадоволявам. Обичам и самичак да си хапвам шоколад (без всякакви подправки) със съвсем обикновени солети и да си пийвам Кола. Да кажем после се самозадоволявам и си гъделичкам яко самочувствието като размазвам бот на GODLIKE на Unreal Tournament.
Въобще...обичам яко да се самозадоволявам!
Твa е хипер нaй-тъпaтa темa която съм чел дося в тоa форум. Мислих си че със всичко съм се сблъсквaл и нямa нещо което дa ми нaпрaви особено впечaтление кaто нещо ново нестaндaртно или aкотуaлно. В отговор всичко зaвиси от възрaстa до твa колко често се сaмозaдоволявaш.
не е възможно да има човек(момче или момиче) - навлезли в пубертета и да не са поне пробвали със самозадоволяване. Няма начин. И всеки който каже, че не е, или лъже или все още е на една такава възраст, която е срещана в нашия форум все пак.....
Попринцип теa дет се сaмозaдоволявaт или сa някви бъгнaти и неискaм дa си имa рaботa с тях, другите сa които сa бивши сaмозaдоволителки, с които вече искaм дa си имaм рaботa рaзбирaсе с специaлни предпaзни средствa тъйкaто едвaли сa зaдоволявaни сaмо от 1-2 или 5-имa