08:41 17.10.2005г.
Агенция "Фокус"
Англия. Най-добрият български нападател Димитър Бербатов е много близо до трансфер в английския гранд Манчестър Юнайтед, разкрива таблоидът “Мирър” в днешния си брой. Според изданието мениджърът на “червените дяволи” Алекс Фъргюсън възнамерява да привлече трима нови футболисти и това са Бербатов (Байер Леверкузен), Михаел Балак (Байерн Мюнхен) и неговият съотборник Вили Саньол. Само преди два дни “Скай Спортс” разкри, че през лятото Ливърпул се е опитал да вземе Митко. Евентуално преминаване на Бербатов на митичния “Олд Трафорд” може да се осъществи най-рано през януари, когато се отваря зимния трансферен пазар. Голмайсторът на Леверкузен има нужните най-малко 75% мача в националния ни отбор за последните две години.
“Мирър”: Димитър Бербатов отива в Манчестър Юнайтед
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
“Мирър”: Димитър Бербатов отива в Манчестър Юнайтед
- pesa
- Начинаещ
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
-
- _KICKBOXER_
- Обратна връзка:
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
И Манчестър Юн поиска Бербатов
7дни спорт
Манчестър Юнайтед се включва в битката за Димитър Бербатов, съобщиха английските медии. Арсенал и Ливърпул също обмислят да купят нападателя на Байер (Леверкузен). Агентът Емил Данчев призна пред Скай Спортс, че Бербатов иска да играе на Острова. "Знам много добре за интереса към Димитър от Англия. Такъв има и от други европейски страни", каза Данчев. "Досега обаче не съм получил нищо официално от нито един английски клуб. Димитър е в Леверкузен от пет години и е щастлив там, но би искал да играе в Англия при добра оферта. Всичко ще зависи от това дали клубът, който има намерение да го купи, ще се разбере с Байер."
- Crazy_boy
- Начинаещ
- AquiLA^
- Старо куче медалист
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
- sharki
- Потребител
- HyBRiD-X
- Потребител
- Обратна връзка:
Само си помислете: Нистелрой, Рууни, Саха... и Бербатов - "барабар Петко с мъжете!"
Имам приятел в Англия, който ми каза, че "Мирър" може да прати Анри в "Берое", примерно! Не трябвало да се вярва на него, много лъжели в този вестник! Даже ми каза, че в БГ съм знаел за повече слухове за футбола в АНГ, отколкото той там...ама е така, особено като се раздуха от някоя БГ медия и всичките после само за това ми пишат...
Имам приятел в Англия, който ми каза, че "Мирър" може да прати Анри в "Берое", примерно! Не трябвало да се вярва на него, много лъжели в този вестник! Даже ми каза, че в БГ съм знаел за повече слухове за футбола в АНГ, отколкото той там...ама е така, особено като се раздуха от някоя БГ медия и всичките после само за това ми пишат...
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
- pesa
- Начинаещ
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка: