Планът Ран-Ът Програмта за разорение на България ?

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Планът Ран-Ът Програмта за разорение на България ?

Мнение от admin »

Някой чувал ли е за този план :?: Какво мислите по въпроса :?: На този адрес я има цялата статия: http://bgsviat.narod.ru/

Според страницата излиза че нашите политици са си за трепане направо, то не че не са ама то това е друга тема на разговор.
"There is no 'patch' for stupidity."
hick
Новак
Новак

Re: Планът Ран-Ът Програмта за разорение на България ?

Мнение от hick »

admin написа:Някой чувал ли е за този план :?: Какво мислите по въпроса :?: На този адрес я има цялата статия: http://bgsviat.narod.ru/

Според страницата излиза че нашите политици са си за трепане направо, то не че не са ама то това е друга тема на разговор.
Страшно,но много вярно!И нека някои хора тука,готови да ръкопляскат на всичко,което пропагандата им каже,се плеснат по тиквите и се замислят!Е,ако могат...
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Според мен може и да има някои верни неща, но едва ли е навързано точно както го описват... Например според мен няма логика САЩ да хвърлят толкова пушилка и усилия да гърчат социалистическя свят на СССР, при условие че напрактика те сами са го създали и ако искаха да се пропагандират някакви по-различни ценности и идеали от тези които са били по принцип, просто щяха да го направят без никакви усилия и зор, така че най-малкото изказването на шефа им на ЦРУ ми звучи фалшиво и по-скоро целящо да баламосва собствените им поданици.
Така или иначе според авторите плана се е провалил и ние сме надвили злата пропагандаторска машина 8)
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Аз честно казано не я дочетох до край статията. Хвана ме яд на предателството на политиците ни и я зарязах.
"There is no 'patch' for stupidity."
hick
Новак
Новак

Мнение от hick »

sawo написа:Според мен може и да има някои верни неща, но едва ли е навързано точно както го описват... Така или иначе според авторите плана се е провалил и ние сме надвили злата пропагандаторска машина 8)
В основата си може и да се е провалил,не знам,но сигурното е,че нанесе и продължава да нанася непоправими вреди на страната!Но един план ще е нищо,ако няма кой да го прилага,и точно там е най-страшното - това се прави от българи,поне по паспорт се водят така!Някой замислял ли се е,за тази криза,че отново е поредния опит за отнемане собствеността на хората!Този път чрез банките,до една чужди!Зарибиха масово хората през изминалите3-4 години,да вземат кредити за щяло и нещяло,и когато по света банките намаляваха лихвите,тука те растяха!Разбира се,управниците се правеха на ни лук яли,ни лук мирисали,и как няма,та нали изгората на Боко тиквата,мафиотката Цв.Бориславова е топбанкер на България!И нали другия ценен кадър на държавата - С.Дянков,се опитва всячески да доунищожи държавата,най-вече в социалната и икономическата област!Ето това ви е плана Ран-Ът в действие!А ние тука се кефим,че щяло да има мол,сякаш е десетото чудо на света!
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Първо на първо планът Ран-ът не е никакъв план, а доклад, който действително е съществувал, но не е прилаган никога. Вместо това през 1991 година България сключва споразумение с МВФ, за да излезе от кризата. За съжаление сме изпуснали много. Самият план представлява идеи и съвети за яко прилагане на реформи. Можете да се запознаете с реалния доклад - http://www.omda.bg/bulg/Ran/ran_new/data/page0.html , а не да четете манипулативни материали на разни болни мозъци. Само ще кажа, че една от идеите на доклада е въвеждането на валутен борд в България, което, ако беше приложено, щеше да ни спести прекрасните моменти, резултат от управлението на Жан Виденов. Та така... конспирацията е само в главите ни. Най-лесно е да търсим причината за несполуките ни във външен източник, а не в себе си, което българинът умее превъзходно...
hick
Новак
Новак

Мнение от hick »

Прав си,някои болни мозъци само се опитват да ни настройват срещу новия ни биг брадър - USA!Какво искат повече,имаме един от най-високите жизнени стандарти в Европа,икономиката ни цъфти и връзва,най-вече откъм молове и магазини!Абе тия хора са крайно неблагодарни,да знаеш!.
---
Когато нямаш какво да кажеш какво да кажеш по темата, по-добpе не казвай нищо, не се заяждай с дpугите потpебители и не pедактиpай мнението, след като си бил пpедупpеден в поста от модеpатоp/администpатоp!
Публикувай отговор