Discovery или Близалките

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
bsbs
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Discovery или Близалките

Мнение от bsbs »

На кого вярвате :
Близу:Поради изключително неизгодни условия за разпространение на програмите на Дисковери, близу спира излъчването на част от каналите на Discovery (Discovery, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery ID и Discovery World).
Discovery:Blizoo изключи излъчването на TLC, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science и ID: Investigation Discovery. По този начин бе нарушен договорът с Discovery Networks. Това се случва, въпреки че Discovery не е променяла условията по договора
Миналата седмица спрях HD пакет спорт на едната от двете ми карти като посочих на кой приемник точно.За по-нагледно занесох и картите :lol: :lol: .Попитах ясно ли е всичко...оказа се ,че им станало ясно. :lol: ,но не се учудих ,че на 1 март ми изключиха другата карта.Аз вярвам на близалките :wink: а Вие.Преди години ползвах лан,но както знаете близалките откупиха няколко доставчика и се наложи да ползвам Call centre (тогава имахме в града)Казвам им че нямам нет.Отговарят ми да рестартирам модема 8O А бе гуспоице аз съм на лан....Няма значение казва Вие го рестартирайте.Преди месец даже разбрах,че да извадиш сумата 1.95 от 4.90 граничело с висшата математика :lol: Blizoo са велики просто.
Изображение
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Аватар
z3us
Потребител
Потребител

Re: Discovery или Близалките

Мнение от z3us »

Пффф тва сигурно ли е, и ако е сигурно от коя дата влиза в сила? За другите канали не ми дреме, ама Discovery Channel да спрат е направо... :evil:
Аватар
bsbs
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от bsbs »

z3us написа:Пффф тва сигурно ли е, и ако е сигурно от коя дата влиза в сила? За другите канали не ми дреме, ама Discovery Channel да спрат е направо... :evil:
Информация относно програмите на Discovery
Поради изключително неизгодни условия за разпространение на програмите на Дисковери, близу спира излъчването на част от каналите на Discovery (Discovery, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery ID и Discovery World). Преговорите продължават и своевременно ще бъдете информирани за хода им. Същевременно ви предоставяме канали със сходно съдържание (National Geographic, Travel channel, Fine Living Network, Crime and Ivestigation Network) както и допълнителни канали в HD без промяна на цената. Програмата Discovery Showcase HD продължава да се излъчва в HD пакетите на близу.
Изображение
Аватар
z3us
Потребител
Потребител

Мнение от z3us »

Мерси за инфото, дано в крайна сметка се разберат и не я направят тая мизерия.
fruitcake
Потребител
Потребител

Мнение от fruitcake »

@bsbs, преди доста време пак беше направил тема, в която плюеше близу и недоволстваше от тях и пак беше писал за прословутия си проблем с лана, пък те ти викали рестартирай модема.Имаш някакви комплекси от тях :) Иначе наистина не е приятно да спрат каналите на Discovery, но това че те не са променяли условията на договора, не значи че не са изгодни за близу, просто близу са решили, че тези условия вече не са изгодни за тях :) Ако се поинтересуваш малко ще разбереш, че близу компенсират някои абонати, зависи на какъв договор са :) Доколкото си спомням беше ми писал преди, че не си абонат на близу, а сега чак и спортния пак спираш, че и две карти имаш :)
Аватар
bsbs
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от bsbs »

fruitcake написа:@bsbs, преди доста време пак беше направил тема, в която плюеше близу и недоволстваше от тях и пак беше писал за прословутия си проблем с лана, пък те ти викали рестартирай модема.Имаш някакви комплекси от тях :) Иначе наистина не е приятно да спрат каналите на Discovery, но това че те не са променяли условията на договора, не значи че не са изгодни за близу, просто близу са решили, че тези условия вече не са изгодни за тях :) Ако се поинтересуваш малко ще разбереш, че близу компенсират някои абонати, зависи на какъв договор са :) Доколкото си спомням беше ми писал преди, че не си абонат на близу, а сега чак и спортния пак спираш, че и две карти имаш :)
Приятелю,по кое плюя ,че не разбрах?Да ,спомняш си,че съм писал в друга тема за лана и изрично споменах"преди години" сега,но това не е плюене.И спомените ти са до тук.
Никога не съм споменавал,че не съм абонат на близалките.Може да си се объркал....не съм им абонат за интернет.Имам два приемника HD на близу.Колкото до компенсациите.....поредната лъжа на фирмата..Бях решил да Ви кажа какви скрити облаги можете да получите от близу,но.......
.
Всеки сам си решава на кой доставчик да плаща.Аз избрах какa Шер да ми шепне в HD и не ми дреме за Близу.Ползвам ги като резервен вариант :wink:
Изображение
fruitcake
Потребител
Потребител

Мнение от fruitcake »

Явно на теб все се случва "поредната лъжа на фирмата" :) Онзи ден компенсираха мой познат заради пакета Discovery :)
Аз не разбрах, къде точно си решил да ни кажеш за скритите облаги от близу, но сега да не си помислят хората, че заради мен си се отказал :)
ПП:Баба Шер хич не я обичам та дори и 3D да е :mrgreen:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Не само на него се случва - лъжат на поразия. Бяха излъгали съседите ни, че сме ги крадяли, затова им бил скапан сигнала на кабелната.
В апартамента ни кабели не влизат, освен един за интернет - от кутията им имаше един кабел, който стига до средата на стълбището, но стоеше още от времето на Верея кабел, така и не си го махнаха навремето... От поне 5-6 ако не и повече години ползваме 2 приемника на Булсатком, чинията се вижда и отвън, защо ми е да им ползвам умрялата телевизия?
Да бяха се обадили вкъщи, щях да им покажа касовите бележки за последната година от Булсатком, писнало ми е от некадърни малоумници.

И не съм само аз - fantamaniaka го бяха подлъгали да сключи договор, докато подписва квитанция за някакви уж безплатни приемници, които подарявали.
Аватар
bsbs
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от bsbs »

fruitcake написа:Явно на теб все се случва "поредната лъжа на фирмата" :) Онзи ден компенсираха мой познат заради пакета Discovery :)
Аз не разбрах, къде точно си решил да ни кажеш за скритите облаги от близу, но сега да не си помислят хората, че заради мен си се отказал :)
ПП:Баба Шер хич не я обичам та дори и 3D да е :mrgreen:
Вие лично компенсиран ли сте?Или "един познат казал,че на негов приятел...."Подписа ми точно това показва.
Правилно си разбрал..заради теб се отказвам да кажа това онова.Така бях решил да кажа...но
Колкото до кака Шер....предполагам знаеш поговорката за лисицата и гроздето.Така ,че и 5D да е ,при теб ще все тая.
Без лоши чувства към никой от форума...успех на всички!
Изображение
fruitcake
Потребител
Потребител

Мнение от fruitcake »

Аз не съм компенсиран заради вида договор, който имам, но видях активиран пакета HBO без да е платен, т.е. компенсацията на моя познат :)
Не разбирам кое при мен ще е все тая, аз Шер не я обичам, но виж скоро концерта на Beyonce го гледах с кеф на HD.
Аватар
z3us
Потребител
Потребител

Мнение от z3us »

Мама им долна, вече спряха дискавърито...
Аватар
bsbs
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от bsbs »

fruitcake написа:Аз не съм компенсиран заради вида договор, който имам, но видях активиран пакета HBO без да е платен, т.е. компенсацията на моя познат :)
Не разбирам кое при мен ще е все тая, аз Шер не я обичам, но виж скоро концерта на Beyonce го гледах с кеф на HD.
HBO от доста време си е фрии ако си абониран за някой HD пакет. :wink:
Какъвто и да Ви е договора трябва да сте компенсиран...какво значение има договора Ви. :roll:
За кака Шер...явно изобщо не разбираш за какво говоря....както ида е :cheers:
Изображение
fruitcake
Потребител
Потребител

Мнение от fruitcake »

Говоря за всички HBO-та, не само за HBO HD!Явно ти не разбираш за какво говоря, както и да е :)
Аватар
bsbs
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от bsbs »

fruitcake написа:Говоря за всички HBO-та, не само за HBO HD!Явно ти не разбираш за какво говоря, както и да е :)
Am как да Ви разбера....нямам кристална топка да гадая.Интересно и защо ще компенсират отделни абонати ,а не всички :roll:
Не се обиждайте като Ви казвам за кака шер, че не вдявате за какво иде реч
Изображение
fruitcake
Потребител
Потребител

Мнение от fruitcake »

Знам, че нямаш кристална топка и затова съм написал "пакета HBO", който включва всички HBO-та :)
Е, айде кажи за Шер, че не издържам вече на тормоза :)
Публикувай отговор