В последната фактура е отбелязано ,че сам си пратил SMS

Не знам.....кажете ако някой има идеи.
И не ти ли казаха кои приложения трябва да работят с мобилен интернет, за да няма проблеми?bsbs написа:10xx за отговорите!
Сега трябва да разгадая как и какво съм си пратил....Не може да съм си пратил смс неволно защото ме няма в контакти а ми и неволно няма как да стане,а тревата ми е качествена:).Сега се боря с моб.нет и гласова поща.Не искат да ми спрат GPRS-a и въпреки,че съм го спрял(убил процеса) даже точката е сменена ме уведомиха,че има приложения които постоянно ползват интернет и за да няма проблеми да си пусна моб.нет.Без да знаят и какъв телефон ползвам ми казват че имам активиран интерактивен бутон за гласова поща и телефона не поддържа функцията да го премахна....а бе екстрасенсите лай.на да ядат
:)
Не съм за стотинките....яд ме е ,че ни правят на глупаци.
ammmm ето отговора им:HyBRiD-X написа:Как така не искат да ти спрат GPRS-a? Кой оператор е това? На бачкане сме на МТел, смениха ни телефоните преди празниците и понеже не може чрез телефона да си спрем GPRS-a (постоянно стоеше активиран), го направихме чрез оператора на *88. Не ги оставяй, при нас без никакво увъртане ни го спряха.
Не съм пробвал,но няма как да задържа 1-цата.didka написа:Бе то бутона си го има още от времето
на нокия 3310.Като задържиш 1-цата.При всички апарати е така.
Друг е въпроса,че всички са наглеци и целта е да ти се вземат парите...
Te добре са споменали,но би ли казал какво(къде е този бутон) съм направил според теб,че да не се излагам в комисиятаdidka написа:Единицата се задържа за гл.поща от първите слушалки,та до днес.
Никой не е казал,че трябва да задържаш 1-ца на смартфона си.Той си
има друг интегриран бутон,както са ти споменали в писмото византийците.
Аз сериозно те питам.....не всички сме на ти с технологиите.didka написа:Целулар нетуорк он/офф ала бала нямаш ли бе човек![]()
Какъв е този смарт такъв?Да не е глобулска марка,те нямат опция за спиране май...
От това какво повече от телефона?...че съм го спрял(убил процеса) даже точката е сменена ме уведомиха,че има приложения които постоянно ползват интернет и за да няма проблеми да си пусна моб.нет.Без да знаят......