Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
"аз курва ли съм"- бнууунунххаххаахаахахахахаах тая не е добре,,,кат оная я пита"кой ти харесва най мноо в леглото"тя изброи 5 4овека ахаахаха ма хи4 не е курва
JIVODER тия сериозно ли са 9 клас?много женски го раздават
DaChamp написа:"аз курва ли съм"- бнууунунххаххаахаахахахахаах тая не е добре,,,кат оная я пита"кой ти харесва най мноо в леглото"тя изброи 5 4овека ахаахаха ма хи4 не е курва
JIVODER тия сериозно ли са 9 клас?много женски го раздават
предста ви си ако ся са 9ти клас докато се оженят (примерно 22-23) какви ще бъдат
а пък Anubis на мен ми изглежа женски почерка, макар че всеки може да напише толкова работи
Батко, изцапал си се с лютеница, ше ти се затвори и окото с тупаница!
И от къде го набара това ве JIVODER.Голям си интригант.
Хахахахах.Иначе мноо як разговор са водили тия.Те по принцип жените като се съберат на женско парти само за секс си говорят.Коя с кой го е правила как се справил партньора,с презерватив ли го правихте и тем подобни глупости.
ЕЕйййй тва жената не е като човека маааму стара.
gerdjikov написа:И от къде го набара това ве JIVODER.Голям си интригант.
Хахахахах.Иначе мноо як разговор са водили тия.Те по принцип жените като се съберат на женско парти само за секс си говорят.Коя с кой го е правила как се справил партньора,с презерватив ли го правихте и тем подобни глупости.
ЕЕйййй тва жената не е като човека маааму стара.