Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Хм ..
1. Риск Печели и ... мнооо тъпо ... Ако ми дадат награда ... ше си променя мнението за няколко минутки
2. Треска за злато ... Ае един джакпот няма ми се отрази зле ама предаването е тъпо
3. Геймъри шоу - Това много тъпо ...
Стани Богат си е готино шоу ... А пък най-готиното шоу за мене е Fear-Factor или както е на български "Страх" ... само дет ся не го излъчват ... ама много ме кефеше като ги накарат да ядът някакви гадости
Ся пуснаха някво друго ... Сървайвър ... гледах един епизод ... немога му схвана много много и не е толкоз интересно ... Страх си ме кефеше повече .... Особенно когато играха 24 учасника за 1 000 000 лева + една кола ама каква беше ... някаква дет още я нямаше на пазара и сега пак я няма ...
Дa е, мaздa 2004 беше мaй (не съм сигурен), не беше лошо предaвaне.
Товa е писмо от фен нa "Море от любов": Дaно нямa обидени то нaли зa товa темaтa е във фън
Хаха ... Това ония ден го гледах някаде ... ако не се лъжа беше във сайта на irc.omega.bg ... А относно "Страх" ... преди малко случайно попаднах на информация че щяло да има и такава игра
Абе то ся за страз по нова са пуснали ново предаване дават го някаде в 2 часа за оцеляването на десет човека и някакъв им прави състезания за риболовни комблекти и др
Да е ... Сървайвър .... Ония ден гледах един епизод ... ама не е кой знае какво ... тряя са справят в джунглата и накрая на деня се състезаваха с още едни и който отпаднат тряя да гласуват кой човек да си иде ... Не го разбрах много много ... Страх повече си ми харесваше
Ся като се сетя един път гледах в канала ми някакъв ама само в моя канал седи ... първоначално си мислех че е бот ама не беше ... кат му видях Ип-то и кат го проверих се оказа от Канада ... и един ден се прибирам от училище и оня ми гледам оня ми писал ... Вика че гледал Страх по Инет или ДВД Рип /беше на англииски/ ... Как ли беше попаднал в моя канал тай и не разбрах