Ливърпул : Левски

Всичко свързано с всякакъв вид спорт ...повишаване на тонуса и елексири за душата и тялото : )
Аватар
SimonseN
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SimonseN »

Отборът на Ливърпул се падна на Левски в жребия за 1/16-ина финалите за Купата на УЕФА. "Сините" ще гостуват на "Анфийлд" в първата среща на 26 февруари. Реваншът е на трети март в София. Тимът на Георги Василев, който преди жребия си пожела голям отбор във слаба форма, се размина с отборите на Интер, Галатсарай и Брюж.

п.с еми който не му е ясно кой ще продължи да пита мене аз ще му кажа :wink: 8)
Аватар
Tashek™
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от Tashek™ »

абе не тройка с гарнитура, ами може от предаването "Гол след Гол" да дойдат да снимат и ще направят най- добрия си репортаж...

п.с. жалко че вече не снимат това предаване...

п.с.1 въпреки че съм червен, ще се радвам Левски да направи нещо, защото когато играе български отбор, независимо кой е той, трябва да сме за него...

---------------------------------------------------------------------------------------------
не се пише п.с.1 а се пише л.п.с не като Play Station 1 a като Last Post Script :wink: Sim0
Аватар
Heskey
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от Heskey »

Batporio написа:някакви си Ливърпул
Ако си за отбор, различен от Реал и Милан това недей да го казваш!

Интересно се получи сега ще ми е много трудно да преценя пристрастията си в предстоящите срещи, но е истина че и двата отбора не са във форма. При евентуално освобождаване на Жерар Улие и взимане на класен играч зимата, не Левски ами и всичките надути псевдограндчета като Манчестър Юнайтед, Арсенал, Челси и т.н. ще си получат заслуженото.
А иначе може би ще съм за Левски, защото все пак съм българин, пък и ми е любим отбор и много ще се радвам ако продължат.
САМО ЛИВЪРПУЛ! САМО ЛЕВСКИ! :lol: :lol: :lol:
Аватар
NoBBy
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от NoBBy »

Еми аз съм оптимист за двубоя, мисля че в момента ЛЕВСКИ има доста голени шансове. Ливърпул са в криза от което българският тим може да се възползва. Иначе при други обстоятелства победа на ЛЕВСКИ би било направо мит като се има предвид, че Ливърпул наистина са много силни в УЕФА.
Аватар
shaffer
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от shaffer »

Да незабравяме че има и зимна селекция и че дано тоя път признат специалист като Георги Василев няма да сбърка и ше привлче нещо за което си заслужава .... ама както почти е сигурно че Георги МАрков ше се връща НА ГЕрена незнам аз съм против .... :!:
Аватар
Montella
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

ами..

Мнение от Montella »

ами едно е сигурно левски може да продължи само да иска :twisted: :angry:
House Music Underground !!!!!!
Аватар
Entil'zha
Новак
Новак

Мнение от Entil'zha »

Според мен също има шанс Левски да продължи, ама да не слагаме рибата в тигана още. Ливърпул може да е в криза, но едва ли ще побегнат като видят четата на Гочето :) :) (макар че Гонзо си е доста страшничък :twisted: :twisted: ). Да си призная съм цесекар, но се надявам сините да бият (най-напред съм българин) - Ливърпул вече е сърбал българска попара и Левски просто трябва да се поучи от най-добрите (ЦСКА :wink: ) и да повтори упражнението :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
FIR
Потребител
Потребител

Мнение от FIR »

Искрено се надявам Левски да бие или поне да завърши равен, аз съм за Левски, САМО ЛЕВСКИ :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
shaffer
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

абе

Мнение от shaffer »

абе и с 1 гол разлика да паднем в Англия , пак си е работа :)
Аватар
SimonseN
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SimonseN »

Кво общо има Берое и с едните и с другите :?:
нали сме Българи е Левски-Левски щом играе в Европа значи сме за него и толкоз :!:
Аватар
NoBBy
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от NoBBy »

SimonseN написа:Кво общо има Берое и с едните и с другите :?:
нали сме Българи е Левски-Левски щом играе в Европа значи сме за него и толкоз :!:
Много си прав 8)
Заключено