14 юни
19,00 ч. Дания – Италия
21,45 ч. БЪЛГАРИЯ - Швеция
18 юни
19,00 ч. БЪЛГАРИЯ – Дания
21,45 ч. Италия – Швеция
22 юни
21,45 ч. БЪЛГАРИЯ – Италия
21,45 ч. Дания – Швеция
България ще играе с отбор от група "D", ако се класира за четвъртфиналите на Евро 2004. Съгласно схемата на първенството във втората фаза се срещат първият от група "C" и вторият от група "D" и вторият от "C" срещу победителя от група "D". В групата на евентуалните ни съперници са Чехия, Германия, Латвия и Холандия.
Честно кaзaно зaбрaвих зa кaкво глaсувaх, хубaво е, че имa достa оптимисти, които мислят,че ще игрaем финaл. Aз си мисля, че и един полуфинaл ще е голямо постижение. Нaдявaм се дa ни се пaдне Гермaния (aко тъпите швaби изобщо минaт групaтa) и дa им пrипомним доброто стaро време.
и аз съм голям оптимист за това първенство, мисля че имаме възможност да постигнем нещо повече
пък накрая можем да се съберем да се напием заедно, независимо от изхода
Heskey написа:и аз съм голям оптимист за това първенство, мисля че имаме възможност да постигнем нещо повече
пък накрая можем да се съберем да се напием заедно, независимо от изхода
смятам че ще се представим достойно, защото нашия отбор в момента и доста добър и най- важното е сплотен, а това е най- нужното за един отбор. Докъде ще стигнем - ами колкото по-напред толкова по-добре, но да имаме предвид, че групата ни никак не е лека- Шведите по традиция играят силно срещу нас, а Италия си е Италия.....