Английски Футбол.

Всичко свързано с всякакъв вид спорт ...повишаване на тонуса и елексири за душата и тялото : )
Публикувай отговор
Аватар
SimonseN
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SimonseN »

Че К.Роналдо доказал ли го е ??
Доказал е само че е същия п****** като Бекъм , да си праи косичката и да слага диадемката :evil:
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

К.Роналдо, каквото и да говорим си е много добър, а и много по добър от Бекъм.А за Реес предполагам че е добър ама Венгер го пуска не когато трябва :idea: :!:
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

е кaк искaш дa си вкaрa aвтогол кaт е нaпaдaтел ве
рaботaтa му е дa кисне в нaкaзaтелното нa другите и кaт види прaзнa врaтa дa сa опитa дa я оцели штото товa все пaк е К.Ронaлдо :twisted:
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

Мале не вижтеhttp://www.bgfans.com/comments.aspx?e=4120
Ако тва стане ще се самоубия :evil: :x :(
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

Дано!Аз нали като фен на Манчестер се претеснявам!А й в БГфанс много често има новини дето нищо вярно няма в тях :!:
Аватар
Heskey
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от Heskey »

Че е възможно, възможно е, нали се караха там за някакъв кон...
Но не разбирам какво против О`Нийл имате. И аз искам сър Алекс да си остане в Манчо, за да може О`Нийл да дойде при нас. Мисля че, с играчите които имаме един треньор като него би направил ОТБОР :wink:
Аватар
Montella
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от Montella »

опа манчо нещо едвам стигна до победа маи не са толкова добри вече :twisted: :twisted: :twisted:
House Music Underground !!!!!!
Аватар
NoBBy
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от NoBBy »

Защитата..... :roll:
Каквото и да си говорим там е проблема, да вкараш 4 гола на отбор като Евертън си е добре, ама и да допуснеш 3, е трагично. Колкото и да ми е неприятно, признавам, че ще е много трудно на Манчестър да се справят с липсата на Фърдинант (не че той е кой-знае колко добър, но с него останалите в защита се чувстваха по-сигурни). Иначе в нападение Нистелрой и Саха са супер. Взаимно се допълват и играят доста добре заедно. А това, че си личи явно подценяване в много от мачовете незнам как да си го обясня. Да се надяваме, че мачовете напоследък ще служат за урок на отбора и няма да има повече издънки. Иначе мача наистина стана много хубав. Ето затова Английското първенство е най-доброто в света (за мен) :!: :wink:

Иначе аз не съм против О`Нийл , дори си мисля, че ако все пак се наложи Сър Алекс да си тръгне (не че го пожелавам, напротив), то той би бил доста добър вариант.
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

Ммм съгласен сам за защитата ама Фердинанд си остава един от най-добрите защитници в света :!: А Браун мноо претеснен ве :idea: Все пак не е няква звезда като Рио и да не му пука от пресата или от друго!Скоро ще се оправят ама сам на мнение че един Централен защитник ще им дойде добре.А относно мача ВЪРХЪТ беше.Ман. подцениха евертън ама тва беше баси измисленото 3 гола от центрирания.Тва ква защита е ве :evil: Баси то само Силвестър и Невил играеха що годе добре.О шей и Браун- пълна скръб. А пък Флетчър Тва ДЪРВО.Мале не да пуснат Клеберсон, Роналдо. ако щете Фил Невил само не и флетчър баси недагавия нито може да бяга нито да центрира нито да стреля нищо баси профана.
А Саха и Нистелрой са Направо Супер. Особенно Саха е баси Лудия.Ама двамата се допълват много добре.Саха по бърз и техничен а Нистелрой по стабилен и повече разиграва топката в Наказателното. Супер са просто :!: :D 8)
Аватар
SimonseN
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SimonseN »

Ами рано или късно Сър Алекс трябва си тръгне ,никой не е вечен така че по-добре сега когато отборът е "на върха" така да се каже отколкото като е в криза
иначе относно мача не съм го гледал :arrow: не го коментирам 8)
Аватар
Montella
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от Montella »

те нали още преди време щяха да го махат алекс ама нещо го оставиха така че да си ходи вече :twisted:
House Music Underground !!!!!!
Публикувай отговор