Кой какви презервативи използва?

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.

Кой какви презервативи използва?

Durex
8
40%
Life Style
4
20%
Sportex
1
5%
One Touch
0
Няма гласували
Тия от 20 стинки
0
Няма гласували
Подарени (ей това наистина не го препоръчвам)
0
Няма гласували
Не ме ебе къв е, само да е презерватив!!!
1
5%
Не ползвам (ОХА)
6
30%

Общо гласове: 20

Аватар
dGeneRator
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от dGeneRator »

И аз без презерватив:)Имам постоянна приятелка, и доколкото знам взема някви хапченца така че не се притеснявам...
Аватар
Tashek™
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от Tashek™ »

няма хапчета, които да са сигурни, още повече са вредни за жените, дори най- новите и най-изчистени лекарства си имат странични ефекти. Да не говорим, че контрацептивните лекарства са хормонални в 90% от случаите, а всяко излишно въвеждане на хормон в един организъм е вредно(с изключение на случаите когато е за лечение). Най- сигурното си е капута. Още повече, че до момента не се е появила жена, която рано или късно да не изневери(както и мъж де), т.е. без да иска може да "донесе" нещичко.....(пепел ми на езика, т.е. въглен на пръстите :lol: :lol: :lol: )
Аватар
dGeneRator
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от dGeneRator »

Tashek™ написа: т.е. без да иска може да "донесе" нещичко.....(пепел ми на езика, т.е. въглен на пръстите :lol: :lol: :lol: )
:)
Ronaldo

Мнение от Ronaldo »

aми дa ти кaжa нaй-яко е със девственa a пък и aко се изтървеш без дa искaш после отивaте в aптекaтa 2 хaпчетa от 12 левa дa убият клетките и готово е те хaпчетaтa се пият повече aмa сa скъпички мaлко
Ronaldo

Мнение от Ronaldo »

ем тaкa де, е нaистинa е нaй-добре с презервaтиви aмa не ти е толкоз яко!a доколкото презервaтиви Life Style u Sportex
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

може презервативите да убиват част от усещането ма поне има 95% сигурност :lol: ама както казвате и да се "изтърве" човек си има оправия :twisted: ... Ташек прав си е ... ФИР-е ти за едното чукане ли си хващаш момиче е ? ... ако е така ги има мнооого долу на гарата ( за едното чукане )
Аватар
FIR
Потребител
Потребител

Мнение от FIR »

Ами да ти кажа TaO, така стаа, по-сериозна приятелка поооо-късно.Ся съм само на 14, ти кво искаш, да се женя ли???
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

е то бива бива ма и на 14 да си пак не мисля че за едния СЕКС ше тръгнеш с някоя ... ( Ако човек не е мноо ама мноо загорял )
Аватар
Tashek™
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от Tashek™ »

Ronaldo написа:aми дa ти кaжa нaй-яко е със девственa a пък и aко се изтървеш без дa искaш после отивaте в aптекaтa 2 хaпчетa от 12 левa дa убият клетките и готово е те хaпчетaтa се пият повече aмa сa скъпички мaлко
никой мъж не трябва да кара момиче да пие хапчета, това е все едно да и кажеш "Вземай отрова по малки дози". Това е - капута си е капут, свиква се рано или късно...
Ronaldo

Мнение от Ronaldo »

нямах това предвид казах че НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ стане нещо.А и наистина че хапчетата са много опасни!
Аватар
wiSHmaKeR
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от wiSHmaKeR »

Чували ли сте понятието "романтичен реалист"?
Аватар
wiSHmaKeR
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от wiSHmaKeR »

Ето го моя човек :twisted:
Публикувай отговор