Английски Футбол.

Всичко свързано с всякакъв вид спорт ...повишаване на тонуса и елексири за душата и тялото : )
Публикувай отговор
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

Арсенал-Манчестър 0:1.Тва беше един слаб мач на бъдещия Юнайтед.
Другата година такъв мач ще се смята като слаб мач за Ман.Роналдо :arrow: тоя луд.Рой Киин си върна формата както и блестящ Браун.Флетчър супер игра.Единствено от Ман не игра Солскяр(има си оправдание).Пък Арсенал показаха кво са без Анри. :D
Аватар
NoBBy
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от NoBBy »

:D Наистина много добра игра за Манчестър Юнайтед. Това, че победата бе над Арсенал прави победата още по-сладка, а и тя прави отбора на Сър Алекс, почти сигурен победител в турнира за FA Cup.
Всеки един играч на Манчестър игра наистина изцяло в полза на отбора. Мача беше изпъстрен с доста единоборства, но това е нещо нормално за мач между тези два тима.
По-отделно, определено играч на мача за мен бе Кийн. Изключително полезен в средата на терена (най-вече в дефанзивната част на играта), печелеше почти всичките си съприкосновения с противникови играчи и като цяло играта му, и да не блестеше имаше витален ефект
Гигс макар и да изигра един доста слаб мач (за нивото си (лично мнение)) пак бе в точното време на точното място да подаде головия пас.
Флечър и Роналдо - фантастични. Тези момчета наистина имат голямо бъдеще в Манчестър Юнайдтед. Добра игра на фланговете. Роналдо направо "скри топката" на Клиши, а Флечър се отличи с доста добри дефанзивни действия.
Защитата бе на едно много високо ниво (особено Браун), а вратаря , Керол бе невероятен. Извади положения, които много други, уж по-класни вратари, не биха извардили.
Скоулс отново бе един от най-дейните на терена. Играеше малко твърдо , но се справи много добре като цяло. Пък и вкара гола.
Солскяер не се справи много добре, но наистина (както каза Zak) си има оправдание.
Играта на Арсенал бе много добра в началото и края на двубоя. Но в последните минути се състоеше най-вече в хаотични центрирания. Иначе Анри и Рейес са много добра двойка централни нападатели (добре че в случая не им вървеше)
Към съдията нямам особени критики. Имаше положение две, в които не отсъди най-правилното, но си обяснявам това със заряда на дербито, а и положенията бяха и за дват а отбора
Накратко: Арсенал имаше повече голови възможности, но Манчестър великолепен контрол върху срещата и мисля закономерно продължава. :D :D
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

Noby:Тва все едно аз го бях писал абсолютно еднкво мнение имаме :D
Аватар
rado_ss
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от rado_ss »

ARSENAL :arrow: ДА ГНИЯТ В МАЗУТ ТЪПАЦИТЕ. МНОГО СЕ НАДУХА НАПОСЛЕДЪК И АДСКИ МНОГО МЕ ДРАЗНЕХА. САМО МЕ Е ЯД ЧЕ МИНАЛАТА СЕДМИЦА НЕ ГИ БИХМЕ АМА ДНЕС ИМ ГО ВЪРНАХМЕ!
MAN UNITED FOREVER!!!
Аватар
SimonseN
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SimonseN »

Ааааааааааааахахахахахахахахахаах
отбора им го няма в шампионската лига , няма да стане и шампион на Англия и вече зеха един мач и все едно са напраили трипъл

ааааааааахахахахахахахахахахахаахахахаа

ми то неможе отвсякаде да ядеш лайна е
:arrow: шампионската лига
:arrow: висшата лига

нормално е някаде да вземеш нещо за такъв клуб с толкоз пари и реклами смятам че 0:1 срещу Арсенал на неутрален терен спасява сезона ! иии просто те са НАЙ-добрите (3тите в Англия :twisted: )

GLORY GLORY MAN`40 ! догодина ще ви дадем още един мач ама сега поне сте 3ти а тогава сигурно няма да сте в топ 6 :mrgreen: :mrgreen:

п.с Догодина няма да го има Алан Смит и Кени Милър да ви праят и за смях обачеееееее Бийти и Инамото и Джон Тери (дуспаджията) още ще са налиния така че ТРЕПЕРЕТЕЕ :twisted: :twisted: 8) 8) 8)
Аватар
rado_ss
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от rado_ss »

Другия сезон :arrow: ще ви отнесем! Както каза Симонсен :arrow: то не може всяка година от 20 насам да сме шампиони :twisted:
DaRk_SiDe
Потребител
Потребител

Мнение от DaRk_SiDe »

SimonseN написа:Ааааааааааааахахахахахахахахахаах
отбора им го няма в шампионската лига , няма да стане и шампион на Англия и вече зеха един мач и все едно са напраили трипъл

нормално е някаде да вземеш нещо за такъв клуб с толкоз пари и реклами смятам че 0:1 срещу Арсенал на неутрален терен спасява сезона ! иии просто те са НАЙ-добрите (3тите в Англия :twisted: )

GLORY GLORY MAN`40 ! догодина ще ви дадем още един мач ама сега поне сте 3ти а тогава сигурно няма да сте в топ 6 :mrgreen: :mrgreen:

п.с Догодина няма да го има Алан Смит и Кени Милър да ви праят и за смях обачеееееее Бийти и Инамото и Джон Тери (дуспаджията) още ще са налиния така че ТРЕПЕРЕТЕЕ :twisted: :twisted: 8) 8) 8)
Няма две мнения ! Ман Ютд Рлз ахахаха
Аватар
NoBBy
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от NoBBy »

SimonseN написа:Ааааааааааааахахахахахахахахахаах

Вярвам имаш предвид Франк Лампард, ама както и да е. :roll:
Все пак Ман Юнайтед почти сигурно ще вземат купа, докато Арсенал в ШЛ с тази игра, дори и да преодолеят Челси нищо няма да направят.
За догодина няма да говоря. Много неща могат да се случат. Ще доживеем и ще видим 8), но и догодина Юнайтед няма да останат с празни ръце
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

Хахах тва беше добре изигран сезон отстрана на Ман(е вярно че имаше някви адски мачове ама...)Все пак смяна на поколението дойдоха 5 нови младока с невероятно бъдеще и си тръгнаха двама застарящи, но важни части от отбора+наказанията и контузийте :arrow: един трофей тва е.Другата година ще гледаме друг Манчестър Юнайтед. :D
Аватар
SimonseN
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SimonseN »

eeeeeeeee най-накрая да прочета нещо като оправдание което е що-годе близко до реалността защото оправдания от рода на "еми той Кени Милър...;Ами да все пак Фулъм... даже на мене не ми биха харесали :? ...пък и купата още не са я взели резила ще е ако някои от първодивизионните пичове ги бият :twisted:

п.с относно :arrow: Джон Тери (дуспаджията) затова съм написал (дуспаджията) в скоби понеже непомня кой точно им прасна дузпата :roll: ами и Франк Лампард да е...все тая 8)

л.п.с Ще ви видим и младоците кво ще стане от тях...ама ако Гигс и Кийн се махнат догодина незнам...
Все пак Кристяно не е Бекам и май ""Великия"" ви менажер ще направи още 2-3 огромни грешки :twisted:
А дано! :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
NoBBy
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от NoBBy »

SimonseN написа:...пък и купата още не са я взели резила ще е ако някои от първодивизионните пичове ги бият
Ми всъщност това май се е случвало само веднъж в историята на английския футбол, и то точно на МанЮ срещу Саутхямптън, но се съмнявам да се случи сега. Разликата между дивизиите е прекалено голяма.
SimonseN написа:л.п.с Ще ви видим и младоците кво ще стане от тях...ама ако Гигс и Кийн се махнат догодина незнам...
Все пак Кристяно не е Бекам и май ""Великия"" ви менажер ще направи още 2-3 огромни грешки
А дано!
Надявай се! :twisted: :)
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

Симонсен ти ме изумяваш :lol: :arrow: "Кристиано Роналдо не е Бекъм" :arrow: Много ясно 5 пъти по добър е от него.
Финала ти гарантирам че ще бъде спечелен от Ман.
Аватар
Montella
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от Montella »

май пак почнахте с пристрастията към манчо прочетете правилата на спорт да не се чудите що ви няма постовете :evil: :evil: :evil:
House Music Underground !!!!!!
Публикувай отговор