Другата година такъв мач ще се смята като слаб мач за Ман.Роналдо

Няма две мнения ! Ман Ютд Рлз ахахахаSimonseN написа:Ааааааааааааахахахахахахахахахаах
отбора им го няма в шампионската лига , няма да стане и шампион на Англия и вече зеха един мач и все едно са напраили трипъл
ааааааааахахахахахахахахахахахаахахахаа
ми то неможе отвсякаде да ядеш лайна е
шампионската лига
висшата лига
нормално е някаде да вземеш нещо за такъв клуб с толкоз пари и реклами смятам че 0:1 срещу Арсенал на неутрален терен спасява сезона ! иии просто те са НАЙ-добрите (3тите в Англия)
GLORY GLORY MAN`40 ! догодина ще ви дадем още един мач ама сега поне сте 3ти а тогава сигурно няма да сте в топ 6![]()
п.с Догодина няма да го има Алан Смит и Кени Милър да ви праят и за смях обачеееееее Бийти и Инамото и Джон Тери (дуспаджията) още ще са налиния така че ТРЕПЕРЕТЕЕ![]()
![]()
![]()
![]()
Вярвам имаш предвид Франк Лампард, ама както и да е.SimonseN написа:Ааааааааааааахахахахахахахахахаах
отбора им го няма в шампионската лига , няма да стане и шампион на Англия и вече зеха един мач и все едно са напраили трипъл
ааааааааахахахахахахахахахахахаахахахаа
ми то неможе отвсякаде да ядеш лайна е
шампионската лига
висшата лига
нормално е някаде да вземеш нещо за такъв клуб с толкоз пари и реклами смятам че 0:1 срещу Арсенал на неутрален терен спасява сезона ! иии просто те са НАЙ-добрите (3тите в Англия)
GLORY GLORY MAN`40 ! догодина ще ви дадем още един мач ама сега поне сте 3ти а тогава сигурно няма да сте в топ 6![]()
п.с Догодина няма да го има Алан Смит и Кени Милър да ви праят и за смях обачеееееее Бийти и Инамото и Джон Тери (дуспаджията) още ще са налиния така че ТРЕПЕРЕТЕЕ![]()
![]()
![]()
![]()
Ми всъщност това май се е случвало само веднъж в историята на английския футбол, и то точно на МанЮ срещу Саутхямптън, но се съмнявам да се случи сега. Разликата между дивизиите е прекалено голяма.SimonseN написа:...пък и купата още не са я взели резила ще е ако някои от първодивизионните пичове ги бият
Надявай се!SimonseN написа:л.п.с Ще ви видим и младоците кво ще стане от тях...ама ако Гигс и Кийн се махнат догодина незнам...
Все пак Кристяно не е Бекам и май ""Великия"" ви менажер ще направи още 2-3 огромни грешки
А дано!