Тази вечер съм малко подпиинал затова ще ви отговоря малко по заядливо пък нека всеки да си търси отговорите на въпросите из мнението ми ако му стиска ...
Гениалните мисли казани от друг се учат в училище ... ако не сте ги учили, съжалявам за първи седем годинки и по-добре не добавяйте нищо към "великите мисли", че кой знае, разгиле, какво ще се получи
Iva: Разбрахме че си нямаш и хал-хабер от хакерство и програмиране и се посмяхме достатъчно, не превръщай и другите форуми в литературни изяви, видяхме че го можеш това да пишеш много, а да не казваш нищо, предупредх те, само смислени изказвания, има много други из форума, но модераторите точно към теб ми обърнаха вниманието заради влизане в конфикт с потребители, с иск за спиране достъпа до форума, затова че или разсъждавай нормално без да се чувстваш засегната от нещо, защото няма гениални гора, а само мисли и идей (А.А) или ще си го разсъждаваш сама и ще виждаш 403 ... каква е тази грешка ... айде ще поясня: Достъпа ограничен ...
SimonseN: Никога ли не си се замислял, че може би умишлено правим живота толкова сложен, просто се замисли, ако беше на някой остров, корабокрушенец без GPS, компютър, интернет, мобилен телефон и всички удобства който имаш сега, какво би правил
Ще отселееш ... нали

Е, щом можеш и така ... тогава защо е тази суета

Просто се замисли над това и не казвай бих полудял ... защото няма да полудееш

Всяко живо същество има чувство за самосъхранение.

Абе аз не познавам нито един жив гений ... затова че ако срешнете някой да се мандахерца из улиците ми се обадете на ГСМ: 0888/123456