Дойдоха дните на истината...като дойде тежката програма от мачове срещу: Ман Ютд ; Челси ; Ман Ютд ; Челси...
Обръща се необръща тва е Манчестър не паднаха ли от Челси е ?
Паднаха еми тогаз какво злорадстваш
ако бяха паднали от Челси айде....ама сега за да не изброявам пак звездите на Уулвес и Лийдс може да отидеш да обсъдиш Шампионската лига в Португалия с Бени Макарти или поне ако не ти се разкарва до там еи го в Манчестър Роби Фаулър ще ти каже
Симонсен не съм съгласен отностно тва за Порто и за Челси.
Айде пърия мач срещу Порто-Ок.Ама за втория тотално превъзходство на Ман.Обаче съдията и късмета не позволиха на Ман. да продължи.
А отностно мача с Челси тогава пак имаше грешна дуспа.Даже и Раниери призна че Челсо са били надиграни.Ся за другите мачове си прав че бяха излагация.
Ама все пак смяна на поколението.
А пък за Челси ще ги видим "героите" скоро срещу Манчестър.
Aренaл пaк покaзaхa (зa втори пореден път), че им е трудно дa изкaрaт целия сезон в оптимaлнa формa. Минaлия сезон е рaзбирaемо, все пaк игрaхa нa 100% в почти всичките си мaчове, aми сегa - игрaят по 30минути във всеки мaч, уж пестят сили и пaк нищо. Зa мен си остaвa зaгaдкa тaкaвa зaгубa нa формaтa. Вярно игрaят в нaй-силното първенство в светa, a и нa 3 фронтa, но все пaк този срив в игрaтa им ме изненaдa много 8О
Можеби и зaгубaтa им от Юнaйтед си кaзa своето.
SimonseN написа:Има ве Блякбърн Миналия сезон 2 пъти опукаха Манчестър Юнайтед а пък този сезон Челси го правят поне до сега
Даааа, 2пъти опукаха Манчестър, (от 4 мача) ама единия път беше за ККъп, а пък така или иначе МанЮ се класираха напред, а пък и айде да не си говорим за Блякбърн и миналия сезон, защото само те успяха да направят дубъл срещу Арсенал
d4rkm4s73r написа:Относно Челси аз искам да бият Юнайтед и да станат Шампиони след загубите на Арсенал с/у Нюкясъл и Тотнъм
Ае момче, ти добре ли си. Как може да искаш любимия ти отбор да падне от друг само и само, трети да не става шампион? На мене малко странно ми се вижда това
FT Portsmouth 1 - 0 Manchester U.
Също нищо неочаквано (за мен), Юнайтед открай време са си в слаба форма, пак изпуснаха сумати положения, а и Помпи бяха много надъхани с оглед позициите им в класирането.