има нещо вярно..аз определено не съм от тези дето си лягат рано...пък камоли да ми се спи..обаче щом успях да заспа на земята(до елвичката ..така де печката ) и то точно в края на филма! на другия ден имах силното предчуствие че нещо важно съм изтървал(аз се сабудих точно на края) Викам си, бахти майката...кво толкова може да се е случило през тези 5 минути които съм пропуснал?! ами естествено нищо не се случи през тези 5минути...
Вече не знам на какъв език да обясня, че всички критики и коментари отностно даден филм се пишат в " Критики + Още Нещо...". Ако за всеки филм поствахме отделна тема, представяте ли си за какво въобще става въпрос?
_BaDBoYFoRLiFe_ написа:по-добре етака..поне според мен
абе според теб може и да е по- добре, ама това ще е когато на мястото на името на SniperBetа е изписано твоето. Дотогава предложения само лично до него или до Админ
В интерес на истината, след като прочетох тази тема, реших да изгледам филма и ........много ми хареса. Филма е отнесен, но ме зариби с някои шантави решения като бебето, което пролетя половината коридор на болницата, физиономията на великана от цирка при появата на Карл и др. Има и доста реплики върху които можеш да размишляваш с часове. Не му давам много висока оценка, но филма задължително трябва да се гледа(поне два пъти)...