Windows XP кахър

Задавайте Вашите въпроси за Help and Support относно всички версии на операционната система тук.
Публикувай отговор
Аватар
ivanov
Потребител
Потребител

Windows XP кахър

Мнение от ivanov »

Windows XP ми прави гадни проблемчета.
Първо не мога да накаракам Norton 2004 да работи - инсталира се нормално, акивирам си го, абе всико 6. Да, ама не! Като река да go startiram oт tray или desktop иконата не става. И-нет ъдейт се стартира, но дава грешка. Впрочем като се стартира в tray Norton on start-up, след няколко минути сам се изклчючва. Същият norton инсталирам не за пъри път, но не е правил такива мизерии нито на мен, нито на РС-та на приятели. По-рано същият номер с изключването стана и с ТВ тунера ми, но след реинстал на win май се оправи (или поне за сега).

Имам инсталирани ъпдейти за win, вкл. за w32.blaster, така че го изключвам като причина за кахърите.

Моля ви, некой да ми помогне
Аватар
ivanov
Потребител
Потребител

Re:

Мнение от ivanov »

А пък на мен реинстал на Norton не помогна, но паък реинстал на win помогна :twisted:
Аватар
Com_Keen
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Com_Keen »

Пусти Нортън има определено проблеми под ХР... Писна ми да се занимаwам с него и си качих F-Prot. Пробвайте, никак не е лош
Аватар
Tashek™
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от Tashek™ »

F-prot или Quick Heal е решение
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от John3V »

Com_Keen написа:Пусти Нортън има определено проблеми под ХР... Писна ми да се занимаwам с него и си качих F-Prot. Пробвайте, никак не е лош
Toй нортъна си има проблеми и под 2000 ... и под 9х, и къде ли не :-)
Tashek™ написа:F-prot или Quick Heal е решение
100% съм съгласен и подкрепям. Проблема е само че на QuickHeal-а не може да му се намери работещ крак, така че остава само F-Prot.
Аватар
Tashek™
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от Tashek™ »

аз съм с 3.14с и нямам никакви кахъри и на домашния и на служебния
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от John3V »

Traba: нещо ти е омотана операционната система! Аз съм наслагал тоа прто на де що има компот около мен (абе на най-малко 30 клиентски щайги) и си върви перфектно и една гадинка не е минала покрай него. Надежден е почти колкото QuickHeal-a.
Публикувай отговор