Windows XP ми прави гадни проблемчета.
Първо не мога да накаракам Norton 2004 да работи - инсталира се нормално, акивирам си го, абе всико 6. Да, ама не! Като река да go startiram oт tray или desktop иконата не става. И-нет ъдейт се стартира, но дава грешка. Впрочем като се стартира в tray Norton on start-up, след няколко минути сам се изклчючва. Същият norton инсталирам не за пъри път, но не е правил такива мизерии нито на мен, нито на РС-та на приятели. По-рано същият номер с изключването стана и с ТВ тунера ми, но след реинстал на win май се оправи (или поне за сега).
Имам инсталирани ъпдейти за win, вкл. за w32.blaster, така че го изключвам като причина за кахърите.
Моля ви, некой да ми помогне
Windows XP кахър
- ivanov
- Потребител
- Com_Keen
- Потребител
- Обратна връзка:
- Tashek™
- Модератор
- Обратна връзка:
- John3V
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Toй нортъна си има проблеми и под 2000 ... и под 9х, и къде ли неCom_Keen написа:Пусти Нортън има определено проблеми под ХР... Писна ми да се занимаwам с него и си качих F-Prot. Пробвайте, никак не е лош

100% съм съгласен и подкрепям. Проблема е само че на QuickHeal-а не може да му се намери работещ крак, така че остава само F-Prot.Tashek™ написа:F-prot или Quick Heal е решение
- Tashek™
- Модератор
- Обратна връзка:
- John3V
- Старо куче медалист
- Обратна връзка: