Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
София си е София. Дайте да говотим за нашето село СЗ. Някой има ли представа как са Орбител месечна такса за един компютър с един реален IP адрес - 7 лв.
месечен трафик до 150 MB - 8 лв.
месечен трафик до 250 MB - 12 лв.
месечен трафик до 400 MB - 18 лв.
месечен трафик до 650 MB - 25 лв.
месечен трафик до 1200 MB - 34 лв.
НЕОГРАНИЧЕНО /без измерване на трафика - 85 лв.
При посочените цени поддържаната скорост е 32kbps или 4k.
Тая оферта хич не ми се нрави. А някой знае ли как им е FTP-то? Нашето ли е по-добро или тяхното?
DooM написа:... А някой знае ли как им е FTP-то? Нашето ли е по-добро или тяхното?
Не определено не е по-добро.Като обем е по-малко и има много неудобства като едно от тях е че няма търсачка.Единственото готино е че теглят с по 100кб/с....
DJ_LARS написа:тези цени които си копирaл сa променени и другото предимство е гaмес серверс
Променени, че от кога това !?!?
И за кого?
И до къде са стигнали?
btw, от тяхното ftp един диск го дръпвам за 50 минути ама е адски разхвърляно, щото изглежда всеки си товари където му кефне.
snake написа:за справка,аз пък тегля едно CD от верейските сървъри средно за 14 часа има "малка" разлика с орбител а
Е аз имам по-голям късмет тегля едно CD за 6-7 часа.Горкия ти.Наистина нета може да не е много редовен но все пак няма ограничение на трафика, а и имаме МНОГО ПО-ДОБЪР СЪРВЪР от техния.
Да за жалост.Толкова ниски цени и със сървър дата.бг просто перфектното решение.Някой знае ли нещо за Кабел България как ша са,щото ся правят връзка в СТЗ и ми трябва инфо като кой им е сървъра,има ли трафик,цени и тнт.