Представяне на окултното, като част от загадката на живота, като това с което хората са забравили в себе си, и на което вече не обръщат такова внимание. На невидимото, на неизменно присъстващо в живота на всеки, за добротата за човечноста и мъдростта оставени от предишните поколения, която би ни направила по добри хора.
Доста сте били пияни като сте гледали тия светлини май май повечко ви работи фантазията,я си лягаите и заспиваите че да не земе да сънувате извън земните как атакуват ст.загора.МНОГО СТЕ СЕ НАПУШИЛИ МАЙ А??????ПО ПО МАЛКО Е ОСТАВЕТЕ И ЗА УТРЕ МАЛКО ТРЕВИЦА??????
Zac написа:Тва са прожектори... ние тази вечер пихме на ул.Ленин и се виждаха.Не знам от къде обаче бяха прожектори 100%.. извънземни съществуват..
Уфф четох ви глупостите и е време да ви кажа че прожекторите са от Тераденс клуб там е якото шоу като цепиш по пътя за Сливен се вижда нещо грандиозно от прожектори не ги знам от де взимат пари да си плащат тока
Човек се учи докато е жив и пак си умира тъпунгер...
Хмм...аз нито прожектори нито НЛО видях...Все пак, ако видите, бихте ли ги помолили да пуснат T3 с 30 мб/с download на Чая 44? И да се отбият за по 1 кафенце че отдавна не сме се виждали
аз не съм нахален, искам само Т1
ама Jarmen може да ни накарат да си платим кабела до тяхната планета и маи по-добре да чакаме верея да ни пусни Т1 или Т3