Зидаря!

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Зидаря!

Мнение от John3V »

(из писмо до ЗПАД - АЛИАНЦ-БЪЛГАРИЯ, клон Пловдив)

Уважаеми Господине,
Пиша ви в отговор на молбата за допълнителна информация към т. 3 от доклада ми за злополуката, Причината за инцидента беше наречена от мен "недооценяване на обстоятелствата". Вие помолихте за по-обстойни обяснения и аз се надявам, че следващото по-долу описание на случилото се ще ви удовлетвори.
По професия съм зидар.
В деня на инцидента работех сам на покрива на една новострояща се шестетажна сграда. Когато приключих работата си, установих, че са ми останали излишни тухли, които, както след това се оказа, са тежали около 230 килограма. За да не ги пренасям на ръце до долу, аз реших да ги спусна до земята във варел, като използвам макарата, прикрепена към стената на строящата се сграда, слязох долу, застопорих въжето, качих се обратно на покрива и сложих тухлите във варела. След това отново слязох долу и отвързах въжето, придържайки го леко, така че тухлите да бъдат спуснати бавно. В т, 11 на доклада за инцидента съм указал, че моето собствено тегло е 60 килограма.
Поради изненадата си, че изхвърчах от земята така внезапно, забравих да пусна въжето. Не е необходимо да казвам, че продължих да се изкачвам по стената на сградата с висока скорост. Някъде към третия стаж пресрещнах варела, който в този момент се придвижваше надолу към земята със също толкова впечатляваща бързина. Това може да обясни фрактурата на черепа, а също и незначителните охлузвания и счупената ключица, които са описани в т.З от доклада за инцидента.
Продължих бързото си изкачване, като скоростта му бе съвсем леко намалена след сблъсъка ми с варела, и не спрях преди пръстите на дясната ми ръка да се врежат в макарата.
За щастие по това време вече се бях окопитил и се държах здраво за въжето, вместо да се поддам изцяло на болката. Горе-долу по същото време очевидно варелът бе стигнал до земята и при удара в нея дъното му се откачи.
В този момент, вече освободен от тежестта на тухлите, останали на земята, варелът е тежал около 25 килограма. Отново ви приканвам да обърнете внимание на данните за моето собствено тегло.
Както можете да си представите, сега аз започнах бързо да слизам надолу по стената на сградата. Към третия етаж отново се срещнах с варела, който този път се изкачваше нагоре. Това ми донесе фрактури на двата глезена, избити зъби и няколко разкъсани рани по краката и долната част на тялото ми. /
Тук късметът започна леко да ми изневерява. Срещата ми с варела все пак ме забави достатъчно, за да намали нараняванията ми при падането върху купчината тухли и за щастие последствията бяха само няколко пукнати гръбначни прешлена. Съжалявам, че трябва да докладвам и това, но докато си лежах върху купчината тухли, изпитващ голяма болка и без да мога да мръдна, изглежда пак изгубих присъствие на духа и съм пуснал въжето, и единственото, което можех да правя, бе да лежа там и да
гледам как празният варел започна отново пътешествието си надолу към земята и в края на краищата се стовари върху мене. Това обяснява и двата счупени крака.
Надявам се, че тези отговори ще задоволят интереса ви.
Аватар
kitikri
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от kitikri »

Хахаха! Яко 8)
Ама защо ли ми се струва че съм го чувал някъде :?
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Защото не е писано скоро, но това не пречи да е яко :)
Последно промяна от sawo на Нед Фев 06, 2005 2:53 am, променено общо 1 път.
Аватар
crazy_dog
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от crazy_dog »

Яко!!!!!!!!!!!!! :D
Аватар
painkilller
Holy Diver

Мнение от painkilller »

Супер :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

Хах точно си го дръпнах от един сайт и го виждам тука. Това е супер веселичт случай, но не го пожелавам на никой :!:
Аватар
IAN
Новак
Новак

Мнение от IAN »

По ДИСКАВЪРИ имаше филмче наскоро за този случай. Опитваха се да доказват дали е възможно това да се случи.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Май се казваше ловци на градски легенди или нещо такова.
Аватар
kitikri
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от kitikri »

Mythbusters се казва и е много яко. Особено пък тоя Бъстър кви ли неща не правят с него :lol:
Gufi
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Gufi »

хехех яко е,но да не ти се случи,а само да го гледаш по дискавърито.
иначе е яко измислено.
Аватар
tarsq_pi4ki
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Re: Зидаря!

Мнение от tarsq_pi4ki »

John3V написа:(из писмо до ЗПАД - АЛИАНЦ-БЪЛГАРИЯ, клон Пловдив)
Ако обичаш не деи да лъжеш.А сложи истинския источник иначе може да те убвинят в плагиятство.
:evil:
Човек и добре да живее умира.
Публикувай отговор