Кой регистър отговаряше за 10%инет заделяне
- jerry
- Старо куче медалист
- Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира
-
- Потребител
- jerry
- Старо куче медалист
- Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира
- DaChamp
- Потребител
ти май не четеш внимателноDaChamp написа:ето кво открих от един форум към който JIVODER мисля че беше даде линк за вредните храни :
По първа точка - Майкрософт неведнъж са си признавали и за браузъра и за медия плеъра логовете били за статистика кой каква музика слушал, кои сайтове посещавал и още куп лъжи.
За ХР-то темата е дъвкана и предъвквана още при излизането му, ако съм сбъркал процентите някой да ме коригира.
става въпрос за въпросните 10%......

- EXO
- Потребител
- Обратна връзка:
JIVODER, каза че го ползваш за рутер XP-то?!
Я даи идея ако си го правил това:. че и аз искам да го ползвам да ми рутира нета от 2 ISP с 2 ланки ким 3-тата ланка за мрежата тука. Така че да прехвърля при запълване на канала от единия на другия доставчик последващите заявки или при падане на единия всички заявки към тоз който е ок. Също да позволява да се виждат локалните сървъри и на двата доставчика.
Нещо като врътката със SQUID на Linux в общи линии но на XP. Че със Squid много работа се налага а и проблеми видях с SOCKS.
Я даи идея ако си го правил това:. че и аз искам да го ползвам да ми рутира нета от 2 ISP с 2 ланки ким 3-тата ланка за мрежата тука. Така че да прехвърля при запълване на канала от единия на другия доставчик последващите заявки или при падане на единия всички заявки към тоз който е ок. Също да позволява да се виждат локалните сървъри и на двата доставчика.
Нещо като врътката със SQUID на Linux в общи линии но на XP. Че със Squid много работа се налага а и проблеми видях с SOCKS.
-
- Старо куче медалист