Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Според мен 1 е познал че цвета на шапката му е бял защото
3 вижда 1и2 ако на 1и2 имаше черни пера той би казал че неговото е бяло и край. Той не казва или 1и2 са с бели или единия е с черно. 2 като вижда че 1 мълчи разбира че на няговата глава има или бяло или черно перо. Но той вижда шапката на 1 ако 1 беше с черна шапка то тогава той (2) щеше да се досети че неговата е бяла. Но и той мълчи и след като и двамата мълчат 1 разбира че е с бяла шапка.
"Мъдрец 3 мълчи. Значи вижда 1 бяло и 1 черно перо, или 2 бели. Ако виждаше 2 черни, щеше да каже, че той е с бяло.
Мъдрец 2 също мълчи. Той знае какво вижда 3 - едно бяло и 1 черно. или 2 бели. Ако аз съм с черното, мъдрец 2 щеше да каже, че той е с бяло.
Значи бялото перо е на моята шапка!" - dave браво.
dave написа:Ти като не можеш да си напънеш мъничкото мозък за да сетиш за отговора не означава че аз пък било то и някой друг не може
са заяждаме ли ся?
Колкото и да се хваля реших я тъпата задача ама неможах да го обясня думи доре и не съм го писал
Не се правете на адските гений бе!!!!!!!!!
Ааа,то било за тоя до мене...Е,щом е за тоя до мене нема проблеми!
dave написа:Ти като не можеш да си напънеш мъничкото мозък за да сетиш за отговора не означава че аз пък било то и някой друг не може
са заяждаме ли ся?
Колкото и да се хваля реших я тъпата задача ама неможах да го обясня думи доре и не съм го писал
Не се правете на адските гений бе!!!!!!!!!
Не се правя на гений. Просто казвам че не съм го уцелил.
Смятам спора за приключен. ОК
lelq_dafinka написа:Едно offtopic малко
Ако аз съм брат на брат ми пък и той ми е брат а майка ми е сестра на брат ми колко извратено семейство сме???????