Цигарата представлява....

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
Batko
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от Batko »

zm написа:ти си добре че си ги спрял а аз като немога да ги откажа тия л..... :evil: .и хапчета съм пил ама от тях само се кашля :cry:
Има една книга мисля че се казваше "Лесния начин да откажем цигарите". Четох я доста преди да реша да спра да пуша. Вътре е систематизирано и написано почти всичко което всеки върл пушач знае за цигарите и е изпитвал на свой гръб. Едно е да го знаеш друго е да го прочетеш. На мен може би индиректно ми помогна, макар че като спирах цигарите не съм се ръководил от нея. Но книгата определено може да мотива човек да спре 8) :lol:
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от John3V »

Не се мъчете, за спиране на цигарите е нужна само воля. Аз съм пушил над 14 години, а казах че повече няма да е така и цигарите заминаха в небитието преди повече от две години. С никой не съм се съобразявал, нито съм слушал ши****те им доводи за това колко е вредно пушенето и т.н.
Gufi
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Gufi »

БРАВО - това е воля.14 години да се тровиш и да ги откажеш и вече 2 години да си чист.пак БРАВО.другите взимайте пример от него.
Публикувай отговор