Рекламите или какво ни карат те?

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Рекламите или какво ни карат те?

Мнение от John3V »

Вълкът е полудял! - "Е, да пуша трева. И какво?!", казва Улфа!
Такаааа, на какво ли ни учат рекламите?
Може би че киуо кремвирш от тая марка е по-готино, щото Пепито (баси как ще я ударя със стол зад врата таа кифла) с говорния дефект ни го е казала?
Или може би онази там с "Може уи един аФтограф" и послед маймуняци некви? Адски насърчително и поучително, няма що. Само дето така и не ми стана много ясно какво се опитват да натикат в съзнанието на ората - че е добре да направиш някой за смях (уж) за да ти потръгне купона, щото си аутсайдер и не са те пуснали в клуба - Phun, ама як.
Аман, все си мисля, че е време да си пренастроим телеизорите с новия продукт "Commersial Skiping". Trial версия има с кв. Лозенец, само че има малък бъг: малко след инсталирането на такъв инспектор се появява и липсата на ТВ-то ;-)
Та, споделяйте драги зрители/слушатели и гадатели какво е отношението ви към рекламните клипове?
Аватар
kitikri
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от kitikri »

Дразнят... ще... издържа... до... края!
Нннного, ама нного искам да се срещна с 1-2 продуценти, режисьори и актьори от някой реклами. Ще бъдем насаме - само те, аз и моята M-16 :twisted: :twisted: :twisted:
Последно промяна от kitikri на Вто Мар 15, 2005 13:05 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Kyuku
Потребител
Потребител

Мнение от Kyuku »

John3V те че са тъпи, тъпи са, ама да знаеш колко хора се зарибяват с ей такива фрази от рекламите.....
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

Всекиедин Гaрд Aко се изгaврят тaкa с него ще ги почупи (който хвaне де)
a не дa ми се оглеждa нaляво-нaдясно, дa се почесвa или дa се гледa в огледaло
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Ако има нещо което най-много ме дразни в българската телевизия, то това са рекламите.Всеизвестно е че смисъла им е на световно ниво.Жалко че вместо да видят какви реклами правят навънка се учат отначало и ще им отнеме има няма 100-200 години да се понаучат да правят нещо на ниво.Добре че гледам малко телевизия.
Аватар
Kyuku
Потребител
Потребител

Мнение от Kyuku »

Най-дразнещо е да ти прекъснат филма и да дават 10 мин. реклами. :evil: :evil:
Gufi
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Gufi »

мразя много рекламите,особено по двете частни национални телевизии,кат захванат и квот да дават - 10 мин реклами не мърдат,напрао забравям кво гледам и дори сменям канала.много рядко някоя реклама да ми хареса,повечето са супер тъпи и нямат голям смисъл за мен.
The Feeling
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The Feeling »

Не мразя рекламите направо ме кефят 8)
Просто ме отказаха да гледам телевизия 8) 8)
те пък и какво толкова интересно дават ?
:!: нима има филм който не сте гледали та някви идиоти да ви го прекъсват за реклама
или да ви правят мозъчна промивка през телевизора
Аватар
DieHard
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от DieHard »

Та ако нямаше реклама,щеше ли да имаш информация за най-хубавия GSM,най-хубавия и качествен телевизор,за жената > най-малкия и абсурбиращ тампон който да не и дразни на... :lol: за най-качествения хардуер и др.Вярно е че има куп безсмислени реклами които ги вартят от 2-3 години и дори да си извънземен биха ти направили "промивка" на мозъка,както каза JIVODER.Рекламата е създадена за хора с много или малко пари,на които им трябва малко рекламно "просветление" и те хукват наивни към магазините и като видят нещо познато от TV-то и с лека ръка си дават нещожните парици защото сега така е модерно и гъзарията топли.Дядо ми казваше "Нещо което се рекламира,не го търси" и може да е прав.
Уфф като започна да мисля за реклама и вижте какви глупости написах :tongue:
Публикувай отговор