Небесния капитан и утрешния ден

Ако искате да коментирате някой филм или имате проблеми с него .. тука е мястото да го направите.
Публикувай отговор
Аватар
Batko
Начинаещ
Начинаещ

Небесния капитан и утрешния ден

Мнение от Batko »

НЕ ГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ ТЪП ТЪП ФИЛМ. Е ако искате да изгубите около два часа и да останете с блуждаещ поглед чудейки се добре ли сте психически то тогава гледайте. Ако искате да прецакате някой кажете му че участва Анджелина Джоли/Всъщност тя има пет реплики на кръст и десет минутно участие/ Пълна боза./филма де/ 8)
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

Ако искаш гледай си работата, ако искаш ми се махай от главата. За мене филмът беше много готин. Тази тема ми се струва тъпа. Филмът е готин. Как можеш така да го плюеш! Май е добре да вметна, че не съм добре психически, щом ми е харесал, ама какво ли разбирам аз от филми?
:twisted:
Аватар
Soby
Сутеньор
Обратна връзка:

Мнение от Soby »

Мога да ти кажа че филма е супер.Има стил един път ! Друг филм с такава атмосфера не бях гледал, а филма си струва не само заради това.Има история, много добре направен, грабва окото и е супер интересен така че не се явявай в ролята на филмов критик при положение че нямаш вкус ! :wink: Мога много горещо да препоръчам филма на всеки !
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Този филм изобщо не е на нивото на The Village!
Там наистина смисъла е нищожен/няма го и изобщо отврат.
Тук все пак има нещо за гледане въпреки че не е много
Аватар
Otherside
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Otherside »

супер тъпня! толкова ми беше противен филма че просто не е истина!
къв стил видя ти? тва че са вкарали някъв грозен ефект колкото хората да си потрошот мониторите от блъскане(белкем се оправи) не е в плюс на филма!;)
къв сюжет? анимацьонните филми за супер мен имат по-добър сюжет(или може би същия сюжет? :roll: )
атмосфера ли? :lol: жалко че братовчед ми не може да чете още, иначе със сигурност би бил грабнат :wink:
Недей да береш яд, само не забравяй.
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

Otherside написа:супер тъпня! толкова ми беше противен филма че просто не е истина!
къв стил видя ти? тва че са вкарали някъв грозен ефект колкото хората да си потрошот мониторите от блъскане(белкем се оправи) не е в плюс на филма!;)
къв сюжет? анимацьонните филми за супер мен имат по-добър сюжет(или може би същия сюжет? :roll: )
атмосфера ли? :lol: жалко че братовчед ми не може да чете още, иначе със сигурност би бил грабнат :wink:
Аз обичам анимациите за Superman! Какво им е?
За мене филмът е интересен и готино измислен. А отностно ефекта, мисля че е страхотно хрумване. Аз умрях от кеф именно заради него.
Аватар
Batko
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от Batko »

PoSSeSSeD написа:Ако искаш гледай си работата, ако искаш ми се махай от главата. За мене филмът беше много готин. Тази тема ми се струва тъпа. Филмът е готин. Как можеш така да го плюеш! Май е добре да вметна, че не съм добре психически, щом ми е харесал, ама какво ли разбирам аз от филми?
Всеки може да си каже мнението. На мен филма не ми хареса и е и си остава безумно тъп. Няма смислен сюжет :evil: . Развива се блудкава любовна история, :roll: кофти актьорска игра 8O / и Джоли не ги спасява/ Някакъв измислен ефект, който лично на мен не ми допада и ми навя асоциация за филм от времето на първата световна. Да не говоря за неочаквано тъпия край на филма :?
Все пак радвам се че на някой филма е харесъл 8) :wink:
Аватар
eminem_sz
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от eminem_sz »

филма Е нещо средно между тъп и среден хихи :twisted: :twisted:
Публикувай отговор