Небесния капитан и утрешния ден
- Batko
- Начинаещ
Небесния капитан и утрешния ден
НЕ ГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ ТЪП ТЪП ФИЛМ. Е ако искате да изгубите около два часа и да останете с блуждаещ поглед чудейки се добре ли сте психически то тогава гледайте. Ако искате да прецакате някой кажете му че участва Анджелина Джоли/Всъщност тя има пет реплики на кръст и десет минутно участие/ Пълна боза./филма де/ 

- PoSSeSSeD
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- Soby
- Сутеньор
- Обратна връзка:
Мога да ти кажа че филма е супер.Има стил един път ! Друг филм с такава атмосфера не бях гледал, а филма си струва не само заради това.Има история, много добре направен, грабва окото и е супер интересен така че не се явявай в ролята на филмов критик при положение че нямаш вкус !
Мога много горещо да препоръчам филма на всеки !

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
- Otherside
- Потребител
- Обратна връзка:
супер тъпня! толкова ми беше противен филма че просто не е истина!
къв стил видя ти? тва че са вкарали някъв грозен ефект колкото хората да си потрошот мониторите от блъскане(белкем се оправи) не е в плюс на филма!;)
къв сюжет? анимацьонните филми за супер мен имат по-добър сюжет(или може би същия сюжет?
)
атмосфера ли?
жалко че братовчед ми не може да чете още, иначе със сигурност би бил грабнат 
къв стил видя ти? тва че са вкарали някъв грозен ефект колкото хората да си потрошот мониторите от блъскане(белкем се оправи) не е в плюс на филма!;)
къв сюжет? анимацьонните филми за супер мен имат по-добър сюжет(или може би същия сюжет?

атмосфера ли?

Недей да береш яд, само не забравяй.
- PoSSeSSeD
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Аз обичам анимациите за Superman! Какво им е?Otherside написа:супер тъпня! толкова ми беше противен филма че просто не е истина!
къв сюжет? анимацьонните филми за супер мен имат по-добър сюжет(или може би същия сюжет?)
атмосфера ли?жалко че братовчед ми не може да чете още, иначе със сигурност би бил грабнат
За мене филмът е интересен и готино измислен. А отностно ефекта, мисля че е страхотно хрумване. Аз умрях от кеф именно заради него.

- Batko
- Начинаещ
Всеки може да си каже мнението. На мен филма не ми хареса и е и си остава безумно тъп. Няма смислен сюжетPoSSeSSeD написа:Ако искаш гледай си работата, ако искаш ми се махай от главата. За мене филмът беше много готин. Тази тема ми се струва тъпа. Филмът е готин. Как можеш така да го плюеш! Май е добре да вметна, че не съм добре психически, щом ми е харесал, ама какво ли разбирам аз от филми?

Все пак радвам се че на някой филма е харесъл

- eminem_sz
- Начинаещ