определено Зеления път е на заема челно място,също така и Гладиатор,доколкото си спомням и Смело сърце беше така поне при мен,Sweet November също е много добър,но един е филма който ме "омая" - I am Sam - филм с Шон Пен.Нека всеки го гледа,незнам дали има ДВД...
proba написа:определено Зеления път е на заема челно място,също така и Гладиатор,доколкото си спомням и Смело сърце беше така поне при мен,Sweet November също е много добър,но един е филма който ме "омая" - I am Sam - филм с Шон Пен.Нека всеки го гледа,незнам дали има ДВД...
Еии тоя филм I am Sam брат ми го раказва(той като разказва все едно съм го гледал)... много ще да е як. Наистина, тва би било най-тъжния филм..
Във филма става дума за 1 мъж, които е умствено изостанал и има дъщера, но тя е здрава! И с помощта на една много силна и истинска жена(която му е адвокат) трябва да успеет да спечелят попечителството в/у детето и да докажат че е способен да живее с нея и да и бъде истински баща!
Това си спомням аз от рекламата на филма, наистина ми направи огромно впечатление и трябва да го гледам, въпреки че ми се струва наистина тежък и тъжен... Но това са истинските неща от живота....
ами филма го има в файнд-бг обаче тоя release не е наред нещо втория диск е прецакан затова и го изтрих,а сега мисля да го търся на двд от някоя видеотека,а после може и рип...