Counter-Strike 1.5

Задавайте Вашите въпроси, коментари и всичко което се досетите относно игрите.
Публикувай отговор
Аватар
Kyuku
Потребител
Потребител

Мнение от Kyuku »

Joe написа:Квото и да ми приказвате тука да ми развивате теми има 2 вида ЦС...
Единия е тоя дето е в общака играеш само за стрелбата и фраговете
Втория, който повечето от вас не са имали възможността да го играят тва е ИСТИНСКИ отборния ЦС, дето сядат 5 играча 1 до друг с готова тактика и всичко му.. няма да ви обяснявам, мисля че и сами се досещате :wink:
Мисълта ми е играйте си играта по 1вия начин правете фън и това е ... :)
(без да слагате модове, чийтове и разни глупости)
Аватар
Tito_A
Новак
Новак
Обратна връзка:

Мнение от Tito_A »

admin написа:нп, ще го махна този мод тия дни.
Tito_A: Не се губи смисъла на играта защото повечето се кълнът че играят без чийтове, а всъшност ги ползват.
ами да си играят ко толкоз то с чйт до никаде не се стига.започваш да си мислиш че си непобедим а в същнос си кръгла нула(0)
а колкото до отборните игри пробвал съм и много яко става особено ако се познавате и знаете как играе всеки ама ся не мога играя нямам време за отбора ни.РАБОТА ,РАБОТА и пак РАБОТА пу да му се невиди
[#1]play_hard
Аватар
SimonseN
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SimonseN »

Кви отборни игри е човек...тва не е работа дето викаш 5 човека с такитика...

Преди 4-5 години ходихме по турнирчета , праихме клан...и отивахме и играехме като главоци 4-5 човека без тактика без нищо вървиш и стреляш за кефа :lol: :lol: И си беше мега яко играехме по 2-3 часа на
ден и имаше друг реален свят освен de_dust

Сега като гледам...там WCG WC zZTIHS или както е...банда от 5 дебелака, които играят по 16 часа на ден ЦС отиват сядат на комповете с ясна тактика която е готвена с месеци (години) , всеки си заема позицииката на картата седи там и не мърда 3-4 минути , чакали в една точка упулен без да се отлепи от нея , докато не му се изсипят 4-5 човека на мерника 8O Тва вече е манящина 8O

Тва представлява
ИСТИНСКИ отборния ЦС, дето сядат 5 играча 1 до друг с готова тактика и всичко
А тва не е игра а е простотия.Аз лично не бих играл с 4 убитака които отиват , заемат си мястото прицелени в някоя врата (точка) от картата без да мръднат.

По-добре да играеш
в общака
с хора пичове дето играят за фраговете отколкото с генялни тактически мислители , които чакат по 2-3 минути вгледани в монитора някой като мен , който да мине и да не забележи гениялното им тактическо местенце на което са се скрили и дебнат да #!#@т :)) Щото ако ги забелжи лОШоО :)
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

като гледах последното wcg никой не се застояваше на едно място, и имаха завидно точна стрелба, натрупана с многото игра де.Щом ще печелиш пари от играта трябва да се захванеш сериозно, ако ще си играеш за кефа събирате се с приятели и пуцате ;)
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Eдно време с хората с които играх , бързахме да изпреварим другия отбор и така ги мачкахме , сега незнам. От много време не съм се занимавал серьозно , пък и нямам време.
Аватар
Joe
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Joe »

Едно време на добрия стар дъст когато се учих да още да играя и когато незнаех друга карта, но подробности...
Важното е че туй дето му викаш че е тъпо всъщност е самия ЦС другото е развличение :wink:
keep walking
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Joe написа:Важното е че туй дето му викаш че е тъпо всъщност е самия ЦС другото е развличение :wink:
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Така де , да видите каква игра направихме преди малко с pi6lemeto i Big_Brother-a :twisted:
Big_Brother
Потребител
Потребител

Мнение от Big_Brother »

Baev написа:Така де , да видите каква игра направихме преди малко с pi6lemeto i Big_Brother-a :twisted:
8) :lol:
и понеже съм мноо тъп,ако си инсталирам 1.6 там дето ми е инсталиран Half-Life-а,няма ли а ми праи някви проблеми с 1.5 или всичко ще е наред,че не съм наясно с тия работи :roll:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Няма да има проблеми.
Аватар
kitikri
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от kitikri »

Как бе, няма ли да се overwrite-нат файловете?
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

естествено ще ги инсталира в отделни папки с отделен халф все пак CS 1.5 ползва HL 1.1.1.0 a 1.6 HL 1.1.1.1
Big_Brother
Потребител
Потребител

Мнение от Big_Brother »

не че тоя сървър е лош,но нещо е по-различен
pi6limeto ся направи един,който ми се струва че е много по "лек",много е добър за 1 vs. 1 или 2 vs. 2
192.168.193.186:27015 или 27016,кво беше там
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира

Мнение от jerry »

Е товa е вече прекaлено :evil:

Влизaм си aз дa цъкнa мaлко CS и имa един сaмо в сървaрa. Не му помня никa беше със много букви нaд 10 можеби. (-=firestat**** не го помня нaнaтъкa) Игрaхме рaзпрaх ко с кaлaшникa тои ми викa " Чaкaи мaлко ий ся ще ти е*a мaйкaтa стой тукa " и излезнa след около 5 минути идвa и мa изнесе 15-тинa пъти кaто 10 от тях беше с хед шот. Е тоя C-D зa кaкъв х*й е тогaвa :?: :x
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

хаха , ами помни или записвай точния nick и след това coleman ще го банне :) А за C-D , има си хакове за всичко :)

п.с Преди 2 дни в сървърите на Opti-Lan , един беше със статс 115 на 8 , затова не се очудвай :)
Публикувай отговор