ge40 еми брат прави яки тренировки, много интензивни, тренирай редовно без да пропускаш тренировка, ходи да бягаш поне четири пъти в седмицата. Това е. И не след дълго ще видиш резултатите. ААА може и л-карнитин да си купуш и ще има невероятен ефект (аз съм категорично против тея "добавки" но всеки си решава)
основната ти тренировка трябва да включва упражнения които ще изпълняваш по 12-15 повторения (по малко килограми и повече повторения, но това не означава хамалската да вдигаш. Вдигаш бързо и пускаш бавно. Трябжа да се стремиш да изпълняваш уражненията много чисто.
aa Забравих за храната да ти кажа. Спри въглихидратите. Те се съдържат в хляба, картофите, ориза, сладкото. Сега само за тях се сещам. Много важно е да не вечеряш след 7:30 или най-късно в 8pm
Ми аз незнам каква програма е трябва някои да ми каже 4е аз сам няма да мога ти каде ходише на фитнес че взема и аз да иджам при тебе че да видим какво ште стане ако си съгласен де!!
еми за мен няма проблем. Само че аз ходя на фитнес през деня когато ми е кеф а не в точно определен час. Няма се плашиш копеле отиди в залата и приказвай с инструктура да ти направи програма.