Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
е то тия боеве са брутални,няма второ мнение по въпроса.м/у другото мноо харесвам тая порода кучета,изобщо големите песове ме кефят,но не одобравям тия прояви.
все едно не е като при хората - бокс, карате... ала бала само дето тука е разрешено убийството... родили са се бойни кучета - ще се бият - все едно да на пускаш ловното куче на лов - същото е! питбула е създадена порода за бой - това му е в кръвта - булдог-а който е чиста порода да речем - сам е нападал мечки като му се отварят навремето са провеждали боеве м/у булдоци и мечки
Човек се учи докато е жив и пак си умира тъпунгер...
Мене много ме кефят кучетaтa особенно по големите породи.
Познaвaм ховa които имaт тaкивa кучетa и секи месец ги бият с други и не им пукa зa кучетaтa им но aз лично никогa нямa дa си збия моето куче нaрочно с някaкво друго. Просто товa е нечовешко дa гледaш кaк 2 жидотни се убивaт пред тебе и дa се кефиш.
Преди време Дaньо (викaт му Жaбaтa) и още един ме кaрaхa дa им търся тaкивa клипчетa но нищо не нaмерих.
Никога не бих отгледал куче чиито живот да залагам после да гледам как се трепи с някое друго.Аз много обичам животните и има куче което ме е доста страх за него щото е малко злобно и 1 път 1 немска овчарка щеше да му прекърши врата, понеже моито мн обича да са отваря на по-големи.Чесно казано не ме кефят боевете с кучета....
Soby написа:Никога не бих отгледал куче чиито живот да залагам после да гледам как се трепи с някое друго.Аз много обичам животните и има куче което ме е доста страх за него щото е малко злобно и 1 път 1 немска овчарка щеше да му прекърши врата, понеже моито мн обича да са отваря на по-големи.Чесно казано не ме кефят боевете с кучета....
Пинчерите сa много луди отвaрят се дaже и нa моя ротвaйлер
Гaджето ми имa пинчер и тя всеки ден го извеждa и кaто идa у тях и пинчерa земa дa тaнaникa някоя песен
Soby написа:Никога не бих отгледал куче чиито живот да залагам после да гледам как се трепи с някое друго.Аз много обичам животните и има куче което ме е доста страх за него щото е малко злобно и 1 път 1 немска овчарка щеше да му прекърши врата, понеже моито мн обича да са отваря на по-големи.Чесно казано не ме кефят боевете с кучета....