"Страшната тайна на Америка"

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

Жалко, но ФАКТ :roll:

Само като си помисля, че нашата "огромна" вселена може да е просто експеримент в няква малка сфера в някоя лаборатория ... и онзи свят също на друго ниво ... се чувствам нищожен ...
Все пак ние нямаме "вселени във буркан(банк)"
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

DaChamp написа:
DeathLord написа:то имаше един документален филм .. на фтп-то ...
IMAX - Moon Conspiracy . е тва след като го гледах тотално си промених мнението за тея тъпи лъжци !
вече го няма на фтп-то можеш ли да ми дадеш линк да си го дръпна от нейде другаде :?: :?
http://www.kolibka.com/2.html >> загадки >> Conspiracy Theory: Did We Land on the Moon? ами има още много ...

колкото до знамето .. е недей така бе има соларен вятър ... но за да има соларен вятър трябва да има слъ4ево изригване ... вероятността това слънчево изриване да се случи точно тогава когато са на луната е 1/1000000000000000000000 да не говорим че ако се случи хем щяха да го забележат... а и изобщо нямаше да могат да са върнат на земята щото .. радиацията на соларния вятър е 100000 пъти по голяма от радиацията която може да съществува на земята .. ся сигурно ще се питате при соларния вятър как не сме умрели от радиация ми отговора е че се отблъска от магнитното поле на всяка планета .. а планета е парче земя което е гео активно ... тоест земята и вси4ки други планети а и някои спътници (Титан н стъф) имат магнитни полета но луната .. няма следователно няма да отблъсне соларния вятър и това изключва факта че знамето се вее от соларен вятър а вече наистина няма от кво друго да се веее
да не говорим за монтажите на снимките които се виждат..
да не говорим за пробния летателен апарат който е пробван в атмосферата и едвам едвам се управлява там ясно че ще е по лесно управлението но на видето да ми каца перпендикулярно надолу ..
също записите дето са правени като са забавени х2 .. като се забързат х2 тоест да стане нормално се вижда как има огромна гравитация равна на земната ..
и начина по които колата изхвърля пръстта е точно с гравитация ~ 9.8
а и на мястото на приземяване на летателния апарат няма кратер което е не възможно при положение .. че енергията е ненормална и пробива асфалт .. на сичкото отгоре казват че почвата е пустинна .. а оставят отпечатаци .. от подметки дрън дрън нийл армстронг пед*ераст :)

много се разписах ако ви е интересно вижте филмчето дано да е същото де но си мисля че е то ... аз доста гледах и много се интересувах и за тва ги знам тея работи
сега се сетих че това което гледах и имам е IMAX : Moon Conspiracy
но те филмите са идентични като изгледате тоя .. ако ви е интересно изгледайте и Can we still trust nasa & the truth behind moon landing ..
един под друг са на сайта по горе ...

едит : ето това съм гледал намерих го на фтп-то
http://ftp1.abc.tv/ftp17/Documentary/IM ... onspiracy/
Последно промяна от DeathLord на Съб Апр 30, 2005 3:50 am, променено общо 1 път.
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

Soby написа:
DeathLord написа:абе поддържам тезата че не са стъпвали на луната ..
Що пък да не са ? Кво им пречи ?? :?
има супер много сонди навсякъде нахвърляни даже и на титан има ей сега кацна януари 2005 от кораба касини .. титан е спътник на сатурн ..
да не говорим че войаджър снима галактиката от края и ... и до 2010+ не помня то4но коя сще стигне до между галактното пространство .. още не е напуснал галактиката ... и след 10-15 може да станем свидетели на нещо нечувано .. :)

с две думи вовешки крак на друга планета не е стъпвал ... сега се обмисля мисия до марс но началото на подготовката ще почва чак през 2012 и тая подготовка .. ще е от порядака на 5-8 години .. в момента се правят ултра радиейшън резист скафандри и някви машини се разработват .. за да могат да оставят хора на марс .. тоест мисията няма да е изследователкса от гледна точка на отидох видях върнах се
ами ще се строят парници и така на татъка ... само не знам кво ще измислят срещу пясъчните бури ..
Аватар
DaChamp
Потребител
Потребител

Мнение от DaChamp »

a някакви субс за филмчето :roll:
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

DeathLord написа:едит : ето това съм гледал намерих го на фтп-то
http://ftp1.abc.tv/ftp17/Documentary/IM ... onspiracy/
там има :wink:
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

аре е няма ли тука запалени по тая тема че да спорим :)
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

явно всички сме на едно мнение :arrow: американците са долни лъжци и правят такива лъжи , че дори самите те не вярват на тях.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Кво да спорим толкова лъжат че и да кажат нещо вярно няма кой да им повярва, освен някои заблудени техни поданици
Аватар
crazy_dog
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от crazy_dog »

така е! Американците лъжат и плагиатстват най-много от всички на този свят :!: Половината от откритията им които уш те са открили всъщност са открити от други, но парите какво ли неправят на този сват :!: Най-простият пример за компютъра, измислен от българин но проекта е купен от американците и става тяхно творение :!:
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

гледах току що ей това

http://ftp1.abc.tv/ftp17/UFO/UFO%20-%20 ... Interview/

ако някой му е интересно да го изгледа и да си каже мнението ..
Публикувай отговор