Сериозно ли ве
 Сериозно ли ве  
   Че това не е новина,а практика

Айди успех на всички БОЗА-узери

http://news.com.com/2061-10793-5678203.html
http://macdailynews.com/index.php/weblog/comments/5518/

Сериозно ли ве
 Сериозно ли ве  

Ще перифразирам, като стана дума за коли... Ролс-Ройс също не е лоша машина, ама що не се е наложил... И има ли един Ролс нужда от тунинговане?! Който е видял и поработил на Мак, повече неще да се върне към РС-тата и Джама... И само му е в главата как да се сдобие с Ябълка...kitikri написа:Маковете не са лоши машини, но защо не са се наложили? Представи си кола на която не можеш да й слагаш най-различни части, не можеш да я тунинговаш... Ми то е каруца, не кола

Според мен не
 Според мен не  Според мен ти си от онази част на народа ни за която гроздето е кисело
 Според мен ти си от онази част на народа ни за която гроздето е кисело  
   Допълнение към предходния пост: И Rolls-Royce -a и Mac -a могат да се тунинговат,ама след доста "изминат път", което от своя страна обезмисля нуждата
 Допълнение към предходния пост: И Rolls-Royce -a и Mac -a могат да се тунинговат,ама след доста "изминат път", което от своя страна обезмисля нуждата  
   Не се заблуждавайте, не случайно до 1990 година това са били ембаргови компютри
 Не се заблуждавайте, не случайно до 1990 година това са били ембаргови компютри  

Първо единствените компютри които могат да се наричат PC-та са тези произведени от IBM и Apple.jerry написа:Имaше еднa игрa(4х4 еволутион) дето къто я игрaх в нетa и повече от половинaтa бяхa с ябълки.
Кaкви сa предимствaтa и недостaтaците нa ябългaтa(MacOS) и зaщо е по добрa от щaйгaтa(Windows)? Aко нa PC се сложи MacOS кaкво ще стaне?
 Mac OS не можеш да сложиш на щайга правена в Таджикистан
 Mac OS не можеш да сложиш на щайга правена в Таджикистан  

(Не си мислете,че жълтите компоти на кило участват в някакви тестове!Това се случва само в България!)
 (Не си мислете,че жълтите компоти на кило участват в някакви тестове!Това се случва само в България!) 
   Освен това тези машини са еталон в предпечатната подготовка,видеообработката,звукообработката и т.н.Примерно последните 5 носителя на Оскари за спец. ефекти работят на Mac,MTV е изцяло на Mac,Payner Music e изцяло на Mac,както и повечето вестници и списания дори и в BG --- Playboy например.
 Освен това тези машини са еталон в предпечатната подготовка,видеообработката,звукообработката и т.н.Примерно последните 5 носителя на Оскари за спец. ефекти работят на Mac,MTV е изцяло на Mac,Payner Music e изцяло на Mac,както и повечето вестници и списания дори и в BG --- Playboy например. Горките продавачи на кило!Те се стряскат като чуят за тези машини,защото им умира далаверата отвсякъде
 Горките продавачи на кило!Те се стряскат като чуят за тези машини,защото им умира далаверата отвсякъде 

Като искате инфо за МАК-овете питайте WebDevil, той е щтаслив притежател
 Като искате инфо за МАК-овете питайте WebDevil, той е щтаслив притежател