Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Много се кефя нa тaкивa момичетa незнaм зaщо сигорно щото сaм изврaтен перверзник Във нaшия клaс незнaм дaли сa лезбийки но кaто земaт дa се прегрaщaт и дa се целувaт нaпрaо мн се кефя.
Имa ли тaкивa във вaшия клaс?
в моя клас няма, то като цяло в даскалото няма мноо момичета, ама в стария ми клас сички момичета с изключения се целуваха и прегръщаха яко, ама не са лезбийки де, ама може да са БиСекс
jerry написа:Много се кефя нa тaкивa момичетa незнaм зaщо сигорно щото сaм изврaтен перверзник Във нaшия клaс незнaм дaли сa лезбийки но кaто земaт дa се прегрaщaт и дa се целувaт нaпрaо мн се кефя.
jerry написа:Много се кефя нa тaкивa момичетa незнaм зaщо сигорно щото сaм изврaтен перверзник Във нaшия клaс незнaм дaли сa лезбийки но кaто земaт дa се прегрaщaт и дa се целувaт нaпрaо мн се кефя.
и аз съм на същото мнение,кефят ме тия
щом ва кефят идваите при нас в механото пълно е стакива животни
Психолози са установили, че така младите момичета се учат да се целуват Подсъзнателно така се обучават една на друга